MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 1. Nick: Bสd👿多oy [CSC]2. Imię: Dawid3. Wiek:144. Znajomość komend strażnika(1-10): 6/75. Sprawny i działający mikrofon**: Chyba tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/11058657. Parę słów o sobie **:No siemka jestem Dawid , i lubię tam grać w gry typu strzelanki . Lubie słuchać muzyki . Moim hobby jest piłka nożna i granie . 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: No żeby pomagać innym adminom , żeby no nie było wyzywania sie na vc. I żeby była ogar gierka9. Steam_ID: STEAM_0:1:559214269 Trzymaj10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tak do 9 godzin 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): No gram od rana ( Od 8:00 ) do nocy ( Tak do 23:00)12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 582.9 h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Nie (Nigdy , może tutaj zdam jakoś )14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Ani razu nie byłem ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animovy 91 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 grajac na serwerze jeszcze ani razu nie slyszalem abys sie odezwal a tym bardziej zebys jakos pomagal nowym graczom albo udzielal sie w jakikolwiek sposob. podanie tez napisane na szybko. jestem na nie.. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Wszystko ok tylko problemami są: - brak mikrofonu - nie słyszałem abyś się odezwał - jako guard powinieneś chociaż trochę grać po stronie ct a ja tam ciebie nie widziałem Po za aktywność na serwerze nie znalazłem większych plusów. Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Również nie słyszałem jak komuś pomagasz/ używasz mikrofonu, w drużynie CT również nie widziałem twojej osoby. Na ten moment nie jestem w stanie przyjąć cię do grona administracji. Edytowane 10 Maja 2021 przez ZyXeel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi