kubisek 3 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 . Nick: ♱ ᴋß𝖘 ♱ [CSC]2. Imię: Kuba3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 5/10 wszystko da się nauczyć5. Sprawny i działający mikrofon**: Owszem6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/11455737. Parę słów o sobie **: Zwykły chłopak z miasta, uczciwy, koleżeński przystojny chłopak, lubi pograć sobie w cska, czasami w jakiegoś metina, wolny czas spędzam wychodząc na ośke z moimi wariacikami, od miesiąca zakochałem się w jailbreak, i wieszkosc czasu w domu spędzam właśnie na tym serwerze.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Lubię wprowadzać porządek, wiem kiedy być spokojnym a kiedy zrobić co potrzeba.9. Steam_ID: STEAM_0:0:13163090810. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 4-6 godzin11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od rana do 16, a potem wieczorkiem wbijam i tak do 24:00 - 1:0012. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 6 lat stażu.13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): nie, ale nie brzmię jak totalne dziecko 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie, nie posiadałem ale szybko się uczę dlatego na spokojnie 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Nie rozumiem. Masz aktywnego bana na CT spowodowanego skargą na ciebie, piszesz ciągłe podania o UB bez praktycznego powodu, nie raz zdarzy ci się złamać regulamin na serwerze i piszesz podanie na guarda? Jakoś tego nie widze, proszę zapoznać się z wymaganiami na guarda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi