Pr3datorek 14 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 1. Nick: PREDATOREK2. Imię: Bartek3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1048978 7. Parę słów o sobie **:Nie przepadam za uczeniem się, czytaniem lektur. Zamiast tego kocham zwiedzać miejsca w naszym kraju jak i poza nim. Uprawianie sportu także jest z moich pasji a szczególnie piłka nożna, koszykówka oraz rugby. Przeważnie jestem osobą radosną, zabawną potrafię stworzyć miłą atmosferę w wspólnych rozgrywkach, dysponuje podzielnością uwagi, jestem w stanie rozwiązywać problemu i inne kwestie bez popełnienia wielu błędu. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Otóż Chciałbym zostać guardem żeby utrwalić grę nowym graczom oraz polepszyć community serwera9. Steam_ID: STEAM_0:1:52862513510. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godzin11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W robocze dni od 9 do 15 a wieczorem od 21 do 0112. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4 lata13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone ) 5 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seig427 2 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 jestem na tak ponieważ jest codziennie na serwerze po kilka godzin pomaga innym np podaje komendy ,bindy 1 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr3datorek 14 Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 2 minuty temu, Radeczek420pL napisał: Otóż Chciałbym zostać guardem żeby utrwalić grę nowym graczom oraz polepszyć community serwera Jeśli chcesz polepszyć community serwera to nie pisz podania na guarda. Chodziło mi bardziej o to żeby była kultura na serwerze i grzeczniejsze odzywania się do siebie 2 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem. Od tego służy opcja EDIT. Zapraszam za tydzień. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi