Generał Żygulson 5 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 1. Nick: Mati Kumpel 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17lat 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 5 (szybko się ucze) 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/960661 7. Parę słów o sobie **: Jestem bardzo energiczną osobą, która dużo mówi. Za 4 miesiące skończe 18 lat. Jestem zabawny i wydaje mi się że lubiany przez społeczność jailbreaka. W wolnym czasie lubie pograć na Jailu bądź w lige legend. Często spędzam też czas poza domem, np grając w piłkę jeżdżąc na rowerze bądź poprostu "chillując bombe" gdzieś na mieście z przyjaciółmi 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać strażnikiem głównie żeby pomóc administracji. I często w nocy jestem na jb gdy nie ma innego guarda bądź admina i jest "młyn" który dzięki guardowi będę mógł ogarnąć. 9. Steam_ID: STEAM_1:1:168181426 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W maju tak po 2/3 h dziennie ale od czerwca już po jakieś 5h dziennie lub więcej 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): najczęściej rano tak od 9-15 i w nocy a weekendy od 12-16 i w nocy potem 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1516 godzin z czego 740 na jb. Na jb gram od Marca 2019 roku 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie miałem nigdy 3 4 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korwin 8 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Jak dla mnie na + to +przyjazny +masz mutacje +duża aktywność a na - -to tylko mikro masz trochę zryte Jak dla mnie koks admin by był Edytowane 16 Maja 2021 przez Korwin 1 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 No ja jestem na tak Ponieważ : Pomaga innym Przyjazny jest Aktywny jest dużo ( Jak ja) 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Mati Mati Mati... Wydaje mi się ze jestes idealną osobą na to stanowisko. Jesteś bardzo kreatywny i lubiany. Potrafisz się dobrze zachowywać oraz utrzymać wspaniałą atmosferę na serwerze. Bardzo dobrze spisujesz się jako Warden i często pomagasz nowym osobą. Twoja aktywność jest perfekcyjna. Podanie zostalo napisane w sposób poprawny. Posiadasz bardzo duży Staż na JB Jestem na TAK 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Jak najbardziej na NIE -aktywnośc -toksycznośc -nie widzialem zeby komuś pomagał -Twoje prowadzenie po ct zostawia wiele do życzenia. Mało kreatywne i nudne -drzesz sie wiecznie do tego mikrofonu zamiast normalnie mowic -prowokacje innych graczy Alkoholik XDD + wiek + zabawny na swoj sposob xD Ale ostatecznie na Nie nie nadajesz sie na to stanowisko sory :c ps; czekam na rekacje HAHA Edytowane 16 Maja 2021 przez Bayashi 2 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Mati Mati. O ile nie mam z tobą żadnych spin i jak mamy okazje gada mi się z tobą zajebiście, to zdanie niektórych osób na serwerze o tobie jest... no powiedzmy słabe. Jak kolega kowboj czaris wspomniał na górze masz problem z afczeniem na serwie co jest dość sporym problemem dla przyszłego guarda. No i zachowanie. Popracuj nad relacjami i nad nerwami a w przyszłości zdanie serwera na twój temat z pewnością się zmieni. Od siebie mogę dodać że do twoich plusów należy +aktywność +mutacja +jesteś wyluzowany choć czasem w złego tego słowa znaczeniu.O ile jak już pisałem, gada mi się z tobą przyjemnie to niestety patrząc na twoją reputacje na serwie i na niekiedy łamanie regulaminu - musisz jeszcze popracować To by było na tyle pozdrawiam Suiryu 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Jesteś osobą, która pisze bezsensowne i niekulturalne FK... Twoja komunikacja przez mikrofon też pozostawia wiele do życzenia. Popraw swoje zachowanie na serwerze, jeśli serio chcesz startować na guarda. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi