Bayashi 82 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) 1. Twój Nick Bayashi 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Guard 3. Nick oskarżonego: MIky 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:156899807 5. Data i godzina zdarzenia 19;55 coś takiego 6. Mapa: jb_mangaroons_v6_opt 7. Opis sytuacji: Mialem nick ustawiony JF Je*** Frika. Freak wychodzi z serwera a po 5 minutach pojawia sie z nikąd guard. Ciekawe Prawda? No i daje mi 30 sec na zmiane nicku ja mu mowie ze zaraz wybiore zyczenie i zmieniam. Zmienilem na JF J i dostaje bana na 30 minut powod "obraza" ? Inna osoba O nicku ES dostaje bana tutaj cytuje: [JailBreak] Guard miky [CSC] zbanował ES (Powód: uspokoj sie ).". 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Solar, Czillu MR bendi i innych graczy. Jeszcze demka nie ma bo mapa trwa dopiero 12 minut. Jak skończy sie mapa to dodam link do demka. Bylo to w 1 rundzie Ta ta przyznaj się ze Wezwal cie FREAK 60 ktory sie splakał że go kazdy obraza. Po 2 co mozne oznaczac JF J? Rozwiń skrot jak umiesz ? Edytowane 16 Maja 2021 przez Bayashi 1 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Pierwsza sytuacja, wszedłem na serwer, zobaczyłem że masz obraźliwy nick, dałem 30 sekund na zmiane (masz zmienić nick na nieobraźliwy) a twój dalej był obraźliwy co spowodowało to że dostałeś bana. A co do drugiej sytuacji to Czilu zginął po czym zmienił sobie nick na predatorek i napisał freekilla bodajże z powodem: "ale ja jestem predatorek", więc troszkę nie rozumiem. Co może oznaczać JF? No nie wiem sekundę wcześniej miałeś nick "Jebać Frika" Edytowane 16 Maja 2021 przez MikY! 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Wchodzisz na serwer z obraźliwym nickiem po ostrzeżeniu zmieniasz go na "JF" , które wiadomo co oznacza i dziwisz się że otrzymujesz bana. Skargę oczywiście odrzucam. Edytowane 16 Maja 2021 przez ZyXeel 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi