Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na "nowego" guard Miky

Bayashi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick Bayashi
2. Kto zawinił? (admin/gracz) Guard
3. Nick oskarżonego: MIky
4. Steam_ID oskarżonego 
STEAM_1:1:156899807
5. Data i godzina zdarzenia 19;55 coś takiego
6. Mapa:
jb_mangaroons_v6_opt
7. Opis sytuacji: Mialem nick ustawiony JF Je*** Frika. Freak wychodzi z serwera a po 5 minutach pojawia sie z nikąd guard. Ciekawe Prawda? No i daje mi 30 sec na zmiane nicku ja mu mowie ze zaraz wybiore zyczenie i zmieniam. Zmienilem na JF J i dostaje bana na 30 minut powod "obraza" ? Inna osoba O nicku ES dostaje bana tutaj cytuje:  [JailBreak] Guard miky [CSC] zbanował ES (Powód: uspokoj sie ).". 
8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Solar, Czillu MR bendi  i innych graczy. Jeszcze demka nie ma bo mapa trwa dopiero 12 minut. Jak skończy sie mapa to dodam link do demka. Bylo to w 1 rundzie 

Ta ta przyznaj się ze Wezwal cie FREAK 60 ktory sie splakał że go kazdy obraza. Po 2 co mozne oznaczac JF J? Rozwiń skrot jak umiesz ?
Edytowane przez Bayashi
  • Haha 1
  • Zmieszany 12
  • Smutny 1

Pierwsza sytuacja, wszedłem na serwer, zobaczyłem że masz obraźliwy nick, dałem 30 sekund na zmiane (masz zmienić nick na nieobraźliwy) a twój dalej był obraźliwy co spowodowało to że dostałeś bana. 

A co do drugiej sytuacji to Czilu zginął po czym zmienił sobie nick na predatorek i napisał freekilla bodajże z powodem: "ale ja jestem predatorek", więc troszkę nie rozumiem. 

Co może oznaczać JF? No nie wiem sekundę wcześniej miałeś nick "Jebać Frika" 

Edytowane przez MikY!
  • Like 6
  • Dziękuję 1

Wchodzisz na serwer z obraźliwym nickiem po ostrzeżeniu zmieniasz go na "JF" , które wiadomo co oznacza i dziwisz się że otrzymujesz bana. Skargę oczywiście odrzucam.

Edytowane przez ZyXeel
  • Like 5

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności