LamanteLOL 21 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Fajnie ze kosa dropla bo to pierwszy raz ale jednak jezeli chodzi o skina to gorzej chyba trafic nie moglem xD (opening za £50 z wszyskich zebranych skrzyn przez ostatni rok) Edytowane 18 Maja 2021 przez LamanteLOL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Możesz mi oddać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LamanteLOL 21 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 hours ago, -_- said: Możesz mi oddać Sprzedałem już, jeszcze się czymś zarażę z tej rdzy więc nie chce ryzykować xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Narzekasz, a ja nigdy kosy nie drapnąłem, a wydałem z 3-4k na skrzynki jak nie więcej xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LamanteLOL 21 Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 22 minutes ago, Sticzu said: Narzekasz, a ja nigdy kosy nie drapnąłem, a wydałem z 3-4k na skrzynki jak nie więcej xD O jprdl to widze ze szczescie jest z toba xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Tak jak moc z Yoda xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi