Grzybi 2 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nick: St@lker Wiek: 17 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1085667 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): TAK Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): TAK Powód bana: Podszywanie się pod właściciela serwera Od kiedy masz bana: 1.03.2021 im so sorry i knowed i did i badded and i wanned be gooded guy in psychika i just get zmienić sie 1 5 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Przypominam, że oprócz tego bana, wbiłeś jeszcze na aktywnym banie na serwer, gdy otrzymałeś bana na kolejnym koncie, zwyzywałeś mnie na PW forum, że to wszystko przeze mnie, bo nie dałem ci czasu wytłumaczyć się na serwerze. Pomimo kolejnej szansy, nadal nie znałeś regulaminu, więc twój kolejny unban dodałby nam tylko kolejnych problemów i nie przyniósłby nic pozytywnego. Twoje podanie również mnie nie przekonuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi