kzn 28 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1. Nick: Knz[CSC]2. Imię: Daniel3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 55. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10782397. Parę słów o sobie **: Siemano jestem Daniel, mam 16 lat, . Jestem osobą zawziętą, szczerą i otwartą na różne propozycję, staram się być osobą obiektywną i szczerą, każdego darzę szacunkiem niezależnie od wieku, potrafię tworzyć miłą atmosferę wspólnych rozgrywkach jak i poza nim. Dysponuję podzielnością uwagi i jestem w stanie rozwiązywać problemy bez popełniania wielu błędów .Moim hobby jest jazda na desce jak i gracie w gry komputerowe 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać guardem aby pomagać wyższej administracji, proponować różne zmiany na serwerze, utrwalać i rozwiązywać problemy nowych graczy oraz tych z większym stażem.9. Steam_ID:STEAM_0:0:45977224910. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Minimum z 3 godziny, zależnie od dnia może nawet dobić do 5-7 godzin11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15:30- + 16 wieczory, weekendy: popołudniu + wieczorem 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2000h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Nie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 10 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Cześć Daniel, w tym momencie nie jestem skłonny do przyjęcia twojego podania. Nigdy nie widziałem, abyś komuś pomagał, twoja gra po stronie CT też nie raz daje dużo do życzenia. Jedynym twoim plusem jest aktywność na serwerze. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi