MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 1. Nick: Bสd👿多oy [CSC]2. Imię: Dawid3. Wiek:144. Znajomość komend strażnika(1-10): No takie 7/105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/11058657. Parę słów o sobie **:No siemka jestem Dawid , i lubię tam grać w gry typu strzelanki . Lubie słuchać muzyki . Moim hobby jest piłka nożna i granie . Pomagam innym ludziom gdy trzeba. I jestem tam miły dla wszystkich.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: No żeby pomagać innym adminom . Żeby no nie było wyzywania sie na vc. Pomagać nowym graczom jak tutaj grać . Robić dobrą atmosferę. I robić tam git kulturkę . 9. Steam_ID: STEAM_0:1:559214269 Trzymaj10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-7 h na dzień 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to tak 6-7 godzin. Weekendy 9-10 godzin. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 645.6 h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Ta14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Ani razu nie byłem (Może tutaj mi sie uda )** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 5 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) +aktywność + nie prowokujesz +- błedy w ct Co do mutacji wydaje mi się to modulator ale pozdro XD - używasz mikrofonu dopiero od tygodnia myśle ze powinnienes dac sie lepiej poznac Jestem na nie Edytowane 20 Maja 2021 przez Qubek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Powiedz mi proszę, jak przejść mutacje w tydzień? O ile dobrze pamiętam, w poprzednich podaniach twierdziłeś, że nie masz mutacji. A tu nagle... Magia, wchodzisz na serwer głos niższy i grubszy niż reszta... Mam wrażenie, że coś kręcisz i nie jestem do ciebie zbytnio przekonany. 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi