steq 0 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick: w tym momencie- cot Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Aimbot Ban created: 03-01-2021 15:56 Ban end: permanent. Serwer: cod mod 201lvl Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=171.25.230.211&advType=ip&page=140 Powiem tyle, nigdy nie miałem takiego nicku i to nie jest moje steam ID, chciałem po dłuższym czasie wejść na serwer i to mnie zastało. Ktoś nieźle się pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Z racji iż były sytuacje gdzie różni gracze zostali zbanowani "przypadkowo" przez zmienne ip które po czasie wygenerowało się na te które jest zbanowane. Napisałem do właściciela o to by sam to sprawdził. Jeśli uzna że taka sytuacja miała miejsce oraz wyrazi zgodę na unbanna dostaniesz Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. A to tak na przyszłość jeśli wydarzy się to ponownie Edytowane 22 Maja 2021 przez DonSalerii 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Cześć Zapewne masz zmienne IP. Ten adres został zablokowany, ponieważ osoba, która z niego korzystała, omijała bana na Steam ID. Zmień proszę swoje IP, a następnie wbij na serwer. To jedyna opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi