htez 6 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 1.Mój Nick:ALEX MERCER2.Nick admina/gracza który zawinił:-Uwaga Lamie-3.Admin/Gracz:Admin4.Dziś gdzieś o 20:105.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Brak6.Gram sobie a tu nagle ban za reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Reklamowałeś. I byłem wtedy na serwerze i to widziałem ? Może masz jakieś bindy, przypisane przez jakiś serwer, sam mozesz nawet nie wiedzieć, jednak była reklama jest ban, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htez 6 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak mogłeś widzieć, że reklamuję jak sam nie widziałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Było napisane na SAY'u .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Rotek był przy tej sytuacji.Ban poleciał, bo była reklama, jeżeli nie wierzycie proszę jakiegoś Admina niech sprawdzi w Logach...Tyle mam do powiedzeniaPozdrawiamAxm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Reklamowałeś Innegi Serwa Nawet Michu mi mówił Że za reklame jest Perm ale innego serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 lisek, To nie perm tylko ban na miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jeśli reklamował to nie ma sensu spamić w tym temacie , moim zdaniem do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Koniec spamu.Ban słuszny jest zakaz reklamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi