Vienio92 37 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Siemka dodam kilka moich wypocin Zacząłem zabawę w gimpie wczoraj 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Takie jakieś Zapraszam do komentowania mojej galerii 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jak na poczatek to okej,ale skaluj prace^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Łądnię ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzięki ale przydał by się mi jakiś kontakt z grafikiem bo mam parę pytań Czekam na dalsze komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Mi tak wygląda na telefonie czy na prawdę messi taki chudy ?Pracuj venjo łap lajka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Mi tak wygląda na telefonie czy na prawdę messi taki chudy ?Pracuj vienio łap lajka Dzięki pracuje pracuje Dodałem najnowszą prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Fajne prace jak na początek łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Najnowsza praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Prace jak na początek, fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fack Men! 12 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 prace nie są oszałamiające , ale jak na pierwszy dzień to naprawdę podziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 No jak na poczatek prace nie sa najgorsze;) Musisz jeszcze popracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Fajne prace mi się podobają ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mnie to troszke bawi Te twoje "prace" sa jakies dziwne nie ? Wystarczy looknac na : 1,8,9 , zle dopasowane.Poprostu wzioles obrazek z neta i wklepales na jakas tam wielkosc w CS6 i mowisz ze to twoje. Chlopcze to odrazu widac ze to nie twoje,wszystko rozmazane,a tobie kazdy wierzy w twoje bajeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak na początek przygody to nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Mnie to troszke bawi Te twoje "prace" sa jakies dziwne nie ? Wystarczy looknac na : 1,8,9 , zle dopasowane.Poprostu wzioles obrazek z neta i wklepales na jakas tam wielkosc w CS6 i mowisz ze to twoje. Chlopcze to odrazu widac ze to nie twoje,wszystko rozmazane,a tobie kazdy wierzy w twoje bajeczki. hmm ciekawa ta twoja wypowiedz Powiem ci tak zrób sygnature narysuj obrazek i wtop będziesz kimś ja nie umiem więc korzystam z ręderów Co do tła staram się robić z kilku elementów Najnowsze prace bardziej chodziło o tła bo robiłem je od podstaw i chciałem się dowiedzieć co w nich poprawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 A te wyżej gorsze od poprzednich, ale łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siwy specjalnie coś dla cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 No nawet fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi