Senrox 869 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Redaktor: Bohater: Na początku tego wywiadu przedstaw się nam. Powiedz jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkaszMam na imię Patryk,mam 14lat i mieszkam w Zamościu. Chodzisz do Gimnazjum Tak? Właśnie nie. Chodzę jeszcze do 6 klasy bo kiblowałem w 2 klasie O to trudna sprawa. Masz może jakieś plany na przyszłość Tak.Mam zamiar zostać rapperem O no to życzę ci powodzenia, masz może już jakieś swoje utwory? Jeszcze nie Aha. Czym się interesujesz? Interesuję się informatyka. Co lubisz robić w wolnym czasie? W wolnym czasie lubię grać na kompie i w piłkę. Masz rodzeństwo? Niestety mam młodszego brata Opowiedz nam jak to się stało że trafiłeś na Naszą Sieć W szkole koledzy opowiadali o tej serverowni.Więc dopytałem się bardziej jakie są tu servery atmosfera.I kolega kozakZmC podał mi ip classic`a i tak tu trafiłem. Jaki Mod serwera najbardziej lubisz? Deathrun Jak oceniasz pracę naszej kochanej administracji? 10/10 Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Czy ona cię w jakiś sposób inspiruję do czegoś? Najczęściej słucham rapu ale zdarzy się że słucham dubstepu. Rap inspiruje mnie do pisania rymów ale mi się nie chce Masz jakiś ulubionych wykonawców? Tak. Rahim, Peja, Paluch, Mlody M. ,Kaczor Masz jakiś ulubiony film/serial/komedię Film:"Zielona mila" Serial "Ojciec Mateusz" Komedia "------" Co skłoniło cię aby zostać redaktorem Dobre pytanie.Chciałem być redaktorem ponieważ,było mało redaktorów na sieci i chciałem przeprowadzać wywiady. Zbliżamy się do końca chciałbyś kogoś pozdrowić ? Oczywiście Ciebie. Madzie:*** Blipa, Siwego. Famasa. -_-, matiego. magika. Hapaja i wszystkich ,których nie wymieniłem Dziękuję za to że znalazłeś chwilę i mi ją poświeciłeś Ja Tobie również dziękuję. Podoba się? Daj Lajka! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ajajaj znowu pozdrawiany<3 Jesteście koffani słiit i wgl loffe lofffe lofeee łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ja już miałem pisać " TAK, wymagania spełnione" Łap lajka misiek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 :D:D Trzym lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Fajny wywiad łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Fapaj lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Co ty wgl robisz ? Ja z nim pierwsza robiłam ! , a tak wgl to fajny wywiad ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Co ty wgl robisz ? Ja z nim pierwsza robiłam ! , a tak wgl to fajny wywiad ;D Bijecie się o mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Bijecie się o mnie ? Nie, ja tylko mówię że dopiero co z tb był robiony wywiad, więc nie wiem jaki w tym jest sens żeby robić następny -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Madzik nie denerwuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wywiad nie zabradzo fajny slabo widoczna czcionka i malo pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilet 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Madzik nie denerwuj się Ja tylko stwierdzam fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ladny wywiadzik ;> Milo sie czytalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi