Kenor 68 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Nick: Kenor Wiek: 16 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1010090 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Proste Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie wiem 3/4 moze Powód bana: Nadużywanie mikrofonu Od kiedy masz bana: 15 maja Pozdrawiam kogoś tam. Edytowane 31 Maja 2021 przez Kenor 9 4 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Niesamowity gracz, przyjacielski, szybko nawiązuje kontakty oraz kiedy tylko może to pomaga nowym graczom. Wielkie serce jak i pasja do grania na tym niesamowitym serwerze. Pozostawienie tego wariata z mute'em, będzie wiązało się z zauważalnym obniżeniem jakości gry na serwerze. Jestem na tak!!! 3 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 grasz malo na serwerze i nie idzie stwierdzić czy poprawiles swoje zachowanie potrafiles sprowokować jestem NA NIE 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi