Gość Dedis Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nick :DedisLink do SSów : http://www.speedyshare.com/vNJty/Dedisfoty.rar Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '95.49.65.38'[AMXBans] ======================================= Serwer :cod mod Piszę prośbę poraz drugi ponieważ admin Blaze powiedział że są snapshoty, lecz ja nie wiem o co chodzi Ale odkąd pamiętam tak mi się zdjęcia zapisywały, kiedys mi sie zapisaywaly np tak dust20001 a od momentu gdy wzialem od brata cs (nei mialem neta i gralem na botach) kiedys mi tez robili ss tak dla wystraszenia ze cos zle zrobilem czy cos (koledzy ) i tez byli snapshot i mowili ze te zdjecia powinny sie inaczej nazywac.Ja nei wiem o co chodzi.Przeinstaluje cs i moze pomoze, naprawde nie uwzywalem zadnych wspomagaczy dla mnei to nei rozrywka, ja wchodze w cs zeby sie bawic,wyluzowac po pracy przeinstaluje cs za chwile i poprosze na jakims serwei admina o ss zeby w razei czego wiecej takich nieprzyjemnych sytuacji nie miec, spodobala mi się ta serwerownia mili ludzie i klimat i nie chciałbym tego tracic, juz znajomtych zaprosiliem z pięciu do gry moze ich bedzie wiecej, naprawde jakby mi nie zależało na grze to bym sie nei starał na tym serwerze o wszystko. Jeszcze raz pozdrawiam i prosze o danie mi jednej jedynej szansy bo naprawdę mi zależy na grze na tej serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Kpisz sobie z nas? 1 ssy snapshot zazwyczaj jest to oznaka użycia anty ss, ale zostawmy to bo 4 ssy są takie same i nie mówię tu o obrazie który nie jest dowodem tylko kod CRC świadczy o tym że brakuje 3 ssów bo są to kopie. brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi