Kamilkaa1991 4 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Server - FFANick - Kamilkaa :*Imie - KamilaWiek - 21Znajomosc AMXX - powiedzialabym 5, ale to nie problem posiedziec na googlach chwile i sie poduczyc Mikrofon - jeszcze nie jak sie zbiore zeby sie przejsc do sklepu to bedzie Skladka - Wole przelewem, ale nie wiem jak to dziala z angielskiego banku jak ktos ma jakies info na ten temat to poprosze :)Czas spedzony na forum - nie za dlugo, ale nie ma najmniejszego problemu zeby sie to zmienilo Opisac siebie - hmm... Ciezko pracujaca i uczaca sie Polka na wyspach Brytyjskich w CS gram czesto, aczkolwiek wiekszosc w godzinach wieczornych Dlaczego chcesz zostac adminem - poniewaz dosc duzo gram tutaj, i zdazaja sie momenty ze zadnego admina nie ma na servie ani na steam online, wiec zawsze jakas pomoc z mojej srony linki do reklam - nooo tutaj mam minusa, ale kazda osoba ktora znam i gra w csa juz odwiedza ten server . reklamy rowniez moga zaistniec Co zrobisz gdy Ktos uzywa dopalaczy - jezeli wh to ssy i ban do czasu az nie wstawi screen shotow na forum . Jezeli aim itp permanent ban Gdy ktos naduzywa mikro - ban na okreslony czas ( zalezne w jakis sposob naduzywa mikro) Naduzywa kultury na servie - ban czasowyPlatforma CS - steam Dzieki WIelkie za przeczytanie Pozdrawiam Mialam dodac reklamy http://www.cs-boteq.czo.pl/topics15/3325.htm#3327 http://cs-wojna.cba.pl/viewtopic.php?p=16500#16500 http://liveshot.xaa.pl/viewtopic.php?p=1055#1055 http://cs-longshoot.pl/viewtopic.php?p=1278#1278 http://whitesock.eu/viewtopic.php?p=16777#16777 Prosze Bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jestem na TAK:- amxmodmenu nie jest wielką filozofią i na pewno to ogarnie- mikrofon tak bardzo niepotrzebny- myślę, że przy przelewie można wybrać walutę. Jeśli nie to i tak nie widzę przeszkód- bardzo często jest na serwerze, pełna kultura- kuleje troszkę z forumowaniem, ale na pewno będzie aktywna- czasem brakuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilkaa1991 4 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 AAAaa... I zapomnialam dodac ze juz bylam Adminem na sieci serverow ###### Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie spamujemy we własnym podaniu,istnieje opcja "edytuj";) Co do samego podania to jestem na TAK ponieważ czesto widzę Cię na serwerze,masz przebłyski dobrej gry. Amxmodmenu ogarniesz,komend amx aż tak dobrze znać nie musisz. Zrób jeszcze reklamy Masz steam i to też plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1337 2 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jestem na TAK - podoba mi sie jej nick TO PLUS - jest starsza od e mnie o jakies 9 lat TO PLUS - bardzo dobrze gra ale nie az tak dobrze jak ja TO MINUS - przyda sie dziewczyna w drurzynie a ona wlaśnie jest dziewczyną TO PLUS )po tym jak oddałem na CIEBIE SWÓJ głos to jurz jest chyba formalnosc twoja kandydatura ale poczekajmy na wypowiedz innych ludzi i blazea ( Pozdrawiam , zbielonegetry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giani 1 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Na serwerze bywasz często, nie ma z Tobą problemów. Jeżeli chodzi o amx nie jest to nic trudnego szybko nauczysz się komend plus prosty w obsłudze amxmodmenu. Chociaż 5 reklam to nie jest dużo, mogłaś się postarać :confused: . Krótko na forum ale na pewno godziny nabijesz z automatu. Ode mnie masz TAK, ponieważ szlag mnie trafia gdy widzę jakieś beztalencie grające na wh, aim, itp. :mad: a w tym czasie nie ma admina :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 TAKale..- Dorób reklamy- Poducz się obsługi AMX - Udzielaj się więcej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jestem na tak. Aktywność na forum jest mile widziana, ale nie jest aż tak istotna. Na forum nikogo nie będziesz ścigała Myślę, że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jestem na Tak. -Grasz często -Tylko poducz się trochę amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 na nie - konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 na nie - konto dla podania Ty jesteś dla podania heh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilkaa1991 4 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Obsluga AMX w teorii opanowana YT + google zawsze spoko Reklamy Dorobione Konto do podania - fajnie wiedziec Panie Kolego ;P Sorrki za "spama" ale to "konto do podania" mnie zmusilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 na tak Dasz sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na razie zamykam podanie bez odpowiedzi ponieważ właśnie otrzymałaś ode mnie warna za spam w podaniu ponieważ jest taka opcja jak edytuj. Jeśli odrobisz warna i wykażesz jakąkolwiek aktywność na forum będę na Tak, ale jeśli nie to Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi