bilimig 73 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 1. Nick: bilimig 2. Wiek: 19 3. Znajomość komend admina (1-10): 8 4. Sprawny i działający mikrofon: tak 5. Link do swojego GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/991794 6. Parę słów o sobie: Mam na imię Kamil, interesuje się e-sportem oraz różnego rodzaju grami komputerowymi, jestem uczciwa oraz sumienną osobą. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Spędzam dużo wolnego czasu na serwerze i zdarzają się sytuacje (zwłaszcza o wczesnych godzinach), że jest potrzeba kogoś wyciszyć bądź zbanować, poza tym lubię nasz serwer i chciałbym bardziej przyczynić się do jego rozwoju jako administrator. 8. Steam_ID: STEAM_0:0:428013713 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy - podaj godziny): Różnie czasem gram od 10-12 potem robię sobie przerwę i wejdę wieczorem koło 18, czasem od 12 do 16. Spędzam na serwerze koło 2 - 3 godzin dziennie czasem więcej, rzadko mniej (Weekendy tak samo). 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Około 2000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jestem jak najbardziej na tak. Aktywność masz sporą ogarniać ogarniasz bo już miałeś admina wiec wiesz co i jak. Przyda się osoba kolejna tylko graj a nie pograsz i uciekniesz. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostryy 19 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jestem na tak. Doświadczony gracz się przyda w administracji. Obyś trzymał wysoką aktywność i miał prąd przez cały czas to będzie dobrze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jestem na tak, aktywny gracz, potrafi myślę rozpoznać czitera i zna ludzi, wie kto jest serwerowym wyzywaczem itp. Bylebyś tylko grał a nie, że znikasz nagle 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Dużo pozytywnych reakcji Twojego podania, admini również są na tak, więc przyjmuję na okres próbny. Zapraszam na PW (prywatna wiadomość na forum) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi