animovy 91 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1. Nick: animovy [CSC] 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 17 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/973092 7. Parę słów o sobie**: Cześć, jestem Wiktor lecz większości jestem znany pod pseudonimem animovy. Interesuje sie grami, głównie pogrywam w CSa, czasami w minecraft i lige. Gram też amatorsko w piłkę nożną. Lubie też spotykać sie z ziomkami na wsi. Chciałbym w przyszłości pracować w jakieś dużej firmie i spełniać swoje marzenia. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym pomoc obecnej administracji w pilnowaniu łobuzów 9. Steam_ID: STEAM_0:1:434940350 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 godzinki 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram różnie, ale częściej w godzinach popołudniowych. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 2500 godzin. 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 5 2 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogg1 38 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Już na serwerze widzę jak pilnujesz łobuzów i chcę abyś to robił jako Guard/Administrator + Znajomość regulaminu + Znajomość Komend + Aktywność na serwerze Nic dodać nic ująć. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfressh 87 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Idealny człowiek na to miejsce. Posiadał już admina na tym serwisie i nie sprawiał żadnych problemów a wręcz przeciwnie pomagał serwerowi się rozwijać i pilnował na nim porządku. Regulamin ma w jednym palcu a pomoc innym graczom przychodzi mu z łatwością. 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jak mam być szczery mnie osobiście podanie przekonuje, spytajcie dlaczego? Już wypisują powody: +Miałeś juz admina wiec wiesz co jest 5 +Mutacja +znajomosc komend +Twoje prowadzenie po ct jest dobrze i nie pozostawia wiele do zyczenia +ładnie napisane podanie (nie na kolanie) +bardzo dobrze sie sprawowałeś w roli admina i myśle ze zaslugujesz na tą range z plusów moge tez wymienić np. Wiek a tak po za tym dużo Ciebie znam na serwerze. Na chwile obecną na Tak Pozdrawiam i powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zobaczymy co z tego wyjdzie, zapraszam na pw w celu ustalenia drugiego etapu. 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi