Team Rekt|^n^ 2 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Pieróg [CSC] Wycinek z konsoli: Reason: Auto bh Ban created: 06-19-21 20:11Ban end: 1 month. Disconnect: You have been banned by this server!Serwer: FFALink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:514754600&advType=steamid&Submit Jeśli chodzi gdzie dostałem bana to na FFA. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Team Rekt|^n^ 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Bana otrzymałeś za pomocą pluginu (antycheata) do którego nie mam wglądu tak więc nie jestem wstanie sprawdzić w których momentach antycheat zarejestrował podejrzane skoki. Dlatego też napisałem do właściciela. Obejrzałem sobie demo z wczoraj na którym dostałeś bana. I jestem zdania że antycheat wykrył poprawnie Na Twoje szczęście dostaniesz drugą szansę na grę ponieważ jest to ban na miesiąc. Liczę że po powrocie nie będziesz korzystać z żadnych skryptów 😜 Edytowane 20 Czerwca 2021 przez DonSalerii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi