Gość IceT Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Imie :MateuszWiek :15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :10h 35m 48s Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :ŚrednieZnajomość z większością użytkowników:No jest chyba.Dlaczego ja ?:Ponieważ,jest mało redaktorów i chce robić wywiady bo,kiedyś robiłem i mam troche doświadczenia jako redaktor.I lubię robić wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na Tak wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WarnyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi