Famas 114 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Imie :MarcelWiek :18Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :122hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Piszę poprawną polszczyzną,jestem na bieżąco z tym co dzieje się na świecie więc mogę równiez pisać informacje o tych sprawach,lubię rozmawiać z ludzmi,udział w gazetce szkolnej w gimnazjum jak i liceum jeżeli to się liczy :PZnajomość z większością użytkowników:Tak :DDlaczego ja ? Chcialbym sie tym zająć ponieważ mam mnóstwo wolnego czasu o czym świadczy np moja aktywność na forum,prawie cały swój czas spędzam tutaj jak i na serwerach,znam się dobrez z userami i wydaje mi sie,że jestem z nimi w dobrych kontaktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jestem na Tak -Ogarnie -Bardzo aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na Tak wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jestem na tak -ogarniety koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ale wybierz coś innego, bo teraz tylu sie wali was na wywiady Inny dział wybierz. TAK - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na TAK ograniety bardzo aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na Tak Bardzo Precyzyjne Odpowiedzi W Moim Wywiadzie . Duzo na forum oganie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jestem na tak.Widać, że typek lubi pisać i nie ma problemu z ortografią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na TAK -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jestę na tak Wymagania,ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi