Famas 114 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Trzeba chyba zresetować serwer ponieważ wbiłem przed chwilą i nie odczytuje mi mojego sid na serwerze z tego powodu nie mam też flag admina,a o tej porze nie ma nikogo innego.Prosiłbym zrobić to jak najszybciej.Na zm i dr normalnie odczytuje mnie jako steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 u mnie wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 U mnie nic,resetowałem steam,wyłączyłem internet,reset pc,wbijam i dalej wyświetla mnie jako ns bez flag admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Cierpliwości i bez paniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jak bez paniki:( Nie mogę pograc na moim ukochanym ffafku bo wbija czit i nawet strzelić "se" nie mogę dobrze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: załatwione.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 18 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaInformacje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi