cichy [csc] 20 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 1. Nick: cichy [CSC]2. Imię: Kacper3. Wiek: 144. Znajomość komend strażnika(1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10450987. Parę słów o sobie **: Cześć mam na imię Kacper uprawiam sport na rowerze bmx od 2 lat uwielbiam poczuć tej adrenaliny oraz uczyć się nowych tricków jak i poprawiać błędy zawsze jestem pomocny. Jak na swój wiek jestem ogarniętą osobą i nie daje się sprowokować jak większość osób w moim wieku zawsze staram się rozwiązać spory bez agresji8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: lubię pomagać jak i pilnować jestem bardzo aktywnym graczem na tym serverze i to co czasami w późnych godzinach tam się dzieję to naprawdę głowa pęka 9. Steam_ID: STEAM_1:1:4170060 32:51 29 010. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: teraz gdy są wakacje naprawdę dużo od 5-10 godzin11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze od jakoś 14 weekendy od rana12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 911 godzin13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): nie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs 61 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Będąc strażnikiem musisz dawać przykład graczom i być wzorem dla nich a nie obrażać ich bo Ci zabrali kryjówkę na chowanym XD. Już nie wspomnę o tym, że w podaniu napisałeś coś o rozwiązywaniu sporów bez agresji. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 4 minuty temu, vhs napisał: Będąc strażnikiem musisz dawać przykład graczom i być wzorem dla nich a nie obrażać ich bo Ci zabrali kryjówkę na chowanym XD. Już nie wspomnę o tym, że w podaniu napisałeś coś o rozwiązywaniu sporów bez agresji. Nic dodać nic ująć. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi