kzn 28 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Nick: KenZ Wiek: 16 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1078239 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie Powód bana: Nieumiejętna gra po stronie CT Od kiedy masz bana: 1 miesiac Czesc przychodze tu o ub pisze to zeby udowaodnic swoja nie winnosc niestety nie mam demka bo nie moglem znalesc ale to sie zdarzylo na mapie summer jail owszem poszedlem z uzyktownikem @Saaoka na kosy i nie zauwazylem ze kolega mial wyszstko wymaksowane i mnie zabil popelnilem blond i chce serdecznie za to przeprosic ale to co sie dzieje na serwer co ludzie robia w tym ct czasami odechciwa mi ise grac jak i innym uzyktownikom jak z nimi gadam odpuktowalem za to i jescze raz chce przeprosic najbardzej @ZyXeel za to jestem debilem i musi ze takim czlowiekem zajmowac . a i jeszcze w tedy guard @Shinmachi uznal to za ucieczke z serwer gdy ja przez zaczenciem rundy powiedz na caly serwer ze ide po tej rundzie nie pisal bym odwolania jesli nie slusznie dostalem perm bana bo za to ze poszedlem na kosy z graczem a wczesniej nic zlego0 nie robilem moim zdaniem powienienem dostac bana na tydzien albo 2 tygodnie to jest mój 2 perm ale byl resete danych i kazdy dostal jakby 3 szanse na ct albo na serwer jescze raz chce preprosic cala administracje i opiekuna . 7 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 To jest już twój drugi perm na CT, po pierwszym permie dostałeś szanse na poprawę a tego nie zrobiłeś. Nie mam zamiaru dawać Ci kolejnego UB żeby za chwilę słyszeć kolejne skargi na Twoje prowadzenie, miałeś już raz szanse i ją zmarnowałeś. Odrzucam. 4 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi