kosi [CSC] 5 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Nick:♛zen♛ Wiek:13 Link do GameMe:Cs-Classic - Informacje o graczu (gameme.com) Sprawny i działający mikrofon: działa mikro Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje: nie mam mutacji Powód bana: Nie umiejętna gra po stronie ct Od kiedy masz bana: od 1 dnia Bana dostałem za zabicie 2 tt którzy poszli do celi z secretem Edytowane 22 Lipca 2021 przez kosi [CSC] nie dałem znaków do nicku 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 -dostałeś już perma na ct -brak mutacji -po 1 dniu nie nauczysz się grać po stronie ct myślę ,że nie powinieneś dostać szansy, ponieważ dostałeś ją raz i zmarnowałeś ją. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jebron Lames 19 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Bana dostałeś na 2 tygodnie za nieumiejętne prowadzenie po stronie ct... Twoja gra po ct daje wiele do myślenia, dodatkowo jestem pewny iż gdybym obejrzał demko wczorajsze z mapy tacaroonies ban był by dłuższy gdyz pod koniec tamtej mapy jak wszedlem dostalem info na u@ ze robiłes tam liczne fk i nieumięjtnie prowadziłeś jak dla mnie ban słuszny i tak ostateczną decyzje podejmie @ZyXeel pozdrawiam i życze miłego dnia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Ban oczywiście zostaje, nie raz widziałem cię grającego po stronie CT i widać było brak znajomości regulaminu i nie umiejętność gry po stronie CT. W jeden dzień nie nauczysz się całego regulaminu i grania w CT. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi