MOWILA ZE MIALA 16 2 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) 1. Nick: Bสd👿多oy [CSC] 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 14 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (TAK/NIE Nie wiem (zależy ile , jeżeli po 3-4 złote to ta) 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1105865 8. Parę słów o sobie **: Siemaneczko wszystkim (jeżeli to czytacie) , jestem Dawid (Nazywany tutaj BadBoyem ). Mam 14 lat , . Moim hobby jest granie w piłkę nożną i w gry np. minecraft , cs:go . W tym roku idę do 8 klasy podstawowej. Posiadam dwa psy i jednego kota . Jestem osobą czasami miłą , pomocną i czasami cichą (spokojnie nie strzelam) . . W przyszłości może zrobię serwer minecraft dla znajomych. Lubię se pograć jak każdy wsm. Pozdro. 9. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Robić porządek na serwerze , pilnowałbym i bym karał za złamanie zasad serwera. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:559214269 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To już zależy od dnia albo z prądem. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy W robocze to tak czasami z rana , a tak to 13-14 do nocy . W weekendy to od rana mogę odrazu grać tak do 16-17 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 835.2 h 14. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE Nie wiem , musielibyście sprawdzić ( I nie , nie mam modulatora włączonego ) 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków Nigdy ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 24 Lipca 2021 przez BadBoy [Pisowscy] 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Dopiero co wróciłeś na serwer po dwutygodniowej przerwie odrzucam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi