DawidO 18 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Nick:Daw!deK <3 2. Imię:Dawid 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (TAK/NIE): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1049257d 8. Parę słów o sobie **: No to Tak jak napisalem wyzej mam na imie Dawid , moim hobby jest gotowanie , poza gotowaniem lubie czasem wyjsc z kumplami na miasto i to tyle Wariaty z Farcikiem ;D 9. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chcialbym zostac strażnikiem ponieważ jestem bardzo aktywny na serwerze , i jestem pomocny dla nowych osób zarówno jak dla starych graczy. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:21298385011. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Przeważnie jestem Codziennie Aktywny po 1/3h 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1500h 14. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): tak 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 28 Lipca 2021 przez DawidO 7 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogg1 38 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Krótko i na temat . +aktywny +faktycznie pomagasz nawet jak utraciłeś rangę (gurad) ja jestem za przyjęciem cię z powrotem 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jebron Lames 19 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Ja także krótko i na temat: +aktywność +często pomagasz innym +kreatywność po ct +mutacja +idzie prawie zawsze się z tobą dogadać Jak najbardziej na TAK. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 +aktywność +pomagasz -nie gram często ale widze cię na serwerze czasem sprowokujesz ale jest to rzadkie +mutacja Myślę że mozna dać szanse na okresie próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Dobra zobaczmy co i jak napisz do mnie na pw w celu ustalenia drugiego etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi