howlie 208 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Nazwa: - Opis: Nie wiem jaka może być nazwa, jednak powinno być osiągnięcie za: Bądź strażnikiem x czasu Kille po CT Zdobycie życzenia po !Bunt (TT i CT) Oznaczenie graczy kolorami x razy Kucnięcie x razy Wystrzel/traf x ammo po CT Chodzi mi o to, że jest strasznie mało osiągnięć dla CT, dodając ich więcej, może będzie jakaś zachęta Edytowane 31 Lipca 2021 przez ZyXeel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 30 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Proszę, nazywaj tematy zgodnie z ich zawartością, ponieważ w przyszłości będzie problem z namierzeniem danych tematów "Nowe osiągnięcia" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Wywaliłbym Zdobycie życzenia po !Bunt (TT i CT) i Wystrzel/traf x ammo po CT. Jeśli chodzi o resztę to jestem jak najbardziej za wprowadzeniem ich na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi