Stejczu 51 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Nazwa: SzturmowiecOpis: wbudowane pociski dum dum i tarcza swat, +6dmg, ammo za fragaBronie: m4a4,mp9,fivesevenStatystyki: HP:30 | INT:- 5 | WYT:20 | KON: -5Typ: Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 pociski dum dum ma Sanitariusz a Tarcze Swat Obrońca więc co chcesz połączyć te 2 klasy w jedno i wrzucić za którąś premke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stejczu 51 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Nie myślałem pod tym kątem, rzuciłem luźną propozycję, moim zdaniem fajnej klasy. Wydało mi się też ciekawe połączenie m4a4 (której nie ma wiele klas względem m4a1-s) z pmem W sumie obrońca i sanitariusz też nie są zbyt grywalnymi klasami(2 osoby na edycję z 50+lvlem to już dobry wynik ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi