Siwaaa 63 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Nazwa: Kosmonauta Opis: Mniejsza grawitacja, mniej widzialny z UMP, 1/8 a od 75lvl 1/5 na oślepienie wroga (coś w stylu tajemnicy wojskowej). Bronie: UMP, P250.Statystyki: HP: 25| INT:0 | WYT:5 | KON:10Typ: Zwykła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stejczu 51 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie wiem, czy nie byłaby zbyt słaba w porównaniu z innymi klasami, 25 ammo w ump bez zwiększonego DMG i np. magazynka za fraga czyni ją useless przeciwko komuś z 220hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwaaa 63 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Podałam Tylko propozycje można dodać jakiś dmg albo coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Moja propozucja to zmiana broni na takie: UMP/ Losowy PM coś w stylu MOC SMG tylko zmienia się co rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 oślepianie było już parę razy w klasach i nigdy się nie podobało, a z mniejsza grawitacją może być taki problem że po wejściu na drabinkę resetuje się ta grawitacja i już jej nie będzie do next rundy, po za tym czy mniejsza grawitacja to jest coś co by chcieli ludzie, jak podskoczysz to zanim opadniesz mozesz juz dostac pare strzałów a ty nic nie zrobisz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi