KeiZ 14 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. KeiZ 2. Gracz 3. Solar 4. STEAM_0:0:139876901 5.13.08.2021 19:47 6. jb_k1ngphoenix 7. Opis sytuacji: Składam skargę na gracza Solar, na każdej zabawie gdy nie ma adminów praktycznie kampi, dzis byłem z nim 3 razy na różnych mapach i ciągle jest samo, jesteśmy po to żeby się dobrze bawić a nie psuć gre, nie jestem jedyną osoba która czuje się poirytowana,to samo było dziś z dobrze znanym graczem " Cichy " Siedział na mapie w wieży 7 min i gracz " Shizen " nie mógł go zabić to także może potwierdzić to np " xatack " proszę przemówić do rozsądku ze na zabawach nie siedzimy dłużej niz 10s w jednym miejscu, rozumiem ze czasami się zdarzy gdzieś chwile posiedzieć i sam tak nie raz pewnie robiłem jak każdy, ale bezczelnie stać na zabawie w jednym miejscu przez całą rundę i jeszcze się z tego śmiać to przesada Pozdrawiam 8. OLIX, VICTOR IBARBO + Dołączam filmik z części akcji https://files.fm/u/7wezxpmxf#/view/wwy8w74rp Pozdrawiam //Opiekun Używaj opcji edytuj a nie robisz niepotrzebny spam Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez ZyXeel 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:x Czesiek :x 5 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) potwierdzam, te 2 *** kampią cale rundy na zabawach i info sobie podaja na ts/dc Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Jeremaya Gattwold 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliX 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Potwierdzam, byłem na serwerze i gracz Solar kampił praktycznie ciągle na wieży a to zdarza się już kilkukrotny raz nie tylko na tej mapie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy [csc] 20 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) 12 minut temu, :x Czesiek :x napisał: potwierdzam, te 2 cipki kampią cale rundy na zabawach i info sobie podaja na ts/dc chce się wtrącić że na dc nie wchodziłem od 5 dni ts'a nie posiadam więc info nie mamy jak podawać do kampienia przyznaje się Natomiast sam dostawałeś info na zbuntowanych i http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_moti2_final2-1628873386-1628876106.zip Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez cichy [csc] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Co do Solara to on ciągle albo unika walki i czeka, aż zostanie ostatnia osoba żeby napisać "pestki" albo po prostu kampi...To troche irytujące fakt 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Solar za notoryczne kampienie na różnych zabawach otrzymuje bana o długości 1 dnia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi