Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W dniu 23.08.2021 o 16:58, cichy [csc] napisał: opis bledu czasem sie mapy buguja jak jest koniec mapy to mapa sie nie zmienia i dopoki nie wpisze sie rtv mapa bedzie trwala wiecznie Tak jak pisałem. Taki błąd napotyka się przy mapach workshopowych w połączeniu z tym pluginem-łatką na wyrzucanie graczy przez mapy sprzed panoramy W dniu 23.08.2021 o 16:58, cichy [csc] napisał: pis bledu zakupy w sklepie po odpaleniu zabawy nie resetuja sie To co ma się resetować, resetuje się i pisałem, że jeżeli HP ma być liczone do maxa, czyli działać z !ulecz, to musi być zapisywane, a więc nie będzie sie resetować, bo chcieliście by to dodatkowe HP działało z tym, więc finalnie takie rzeczy jak: Startowy pakiet, unlimited ammo, dodatkowy dmg z kosy i ten normalny w CT się resetują poprawnie, a reszta nie, bo wynika z ich dodania stałego i ja sam musiałbym zapisywać każdy zakup, co jest bezsensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Opis błędu: Czasami po wzięciu życzenia "Przejęcie kontroli nad CT" nieśmiertelność z niego zostaje nam aż do końca mapy, zawsze trzeba wychodzić i wchodzić na serwer żeby wszystko wróciło do normy. (zaznaczam że nie zawsze lecz CZASAMI zostaje ta nieśmiertelność a czasami nie, nie wiem od czego to jest zależne) Nick na serwerze: sheen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 3 godziny temu, sheen [CSC] napisał: Opis błędu: Czasami po wzięciu życzenia "Przejęcie kontroli nad CT" nieśmiertelność z niego zostaje nam aż do końca mapy, zawsze trzeba wychodzić i wchodzić na serwer żeby wszystko wróciło do normy. (zaznaczam że nie zawsze lecz CZASAMI zostaje ta nieśmiertelność a czasami nie, nie wiem od czego to jest zależne) Nick na serwerze: sheen Dziękuje, wejdzie w kolejnym update 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Dziękujemy Wam bardzo za uczestnictwo w BETA testach @cichy [csc] 2 miesiące SVIP @sheen [CSC] 2 miesiące SVIP @zyzo @Ashen @Qubek 3 tygodnie SVIP @Mahesvara @KeiZ 2 tygodnie SVIP Zapraszam po odbiór na PW do 29.08.2021r. 23:59 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi