Skocz do zawartości

Beta testy na serwerze.

ZyXeel

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
W dniu 23.08.2021 o 16:58, cichy [csc] napisał:

opis bledu czasem sie mapy buguja jak jest koniec mapy to mapa sie nie zmienia i dopoki nie wpisze sie rtv mapa bedzie trwala wiecznie

Tak jak pisałem. Taki błąd napotyka się przy mapach workshopowych w połączeniu z tym pluginem-łatką na wyrzucanie graczy przez mapy sprzed panoramy

W dniu 23.08.2021 o 16:58, cichy [csc] napisał:

pis bledu zakupy w sklepie po odpaleniu zabawy nie resetuja sie

To co ma się resetować, resetuje się i pisałem, że jeżeli HP ma być liczone do maxa, czyli działać z !ulecz, to musi być zapisywane, a więc nie będzie sie resetować, bo chcieliście by to dodatkowe HP działało z tym, więc finalnie takie rzeczy jak:

Startowy pakiet, unlimited ammo, dodatkowy dmg z kosy i ten normalny w CT się resetują poprawnie, a reszta nie, bo wynika z ich dodania stałego i ja sam musiałbym zapisywać każdy zakup, co jest bezsensu

• Like 1

Opis błędu: Czasami po wzięciu życzenia "Przejęcie kontroli nad CT" nieśmiertelność z niego zostaje nam aż do końca mapy, zawsze trzeba wychodzić i wchodzić na serwer żeby wszystko wróciło do normy. (zaznaczam że nie zawsze lecz CZASAMI zostaje ta nieśmiertelność a czasami nie, nie wiem od czego to jest zależne)

Nick na serwerze: sheen

• Like 2

• Właściciel
3 godziny temu, sheen [CSC] napisał:

Opis błędu: Czasami po wzięciu życzenia "Przejęcie kontroli nad CT" nieśmiertelność z niego zostaje nam aż do końca mapy, zawsze trzeba wychodzić i wchodzić na serwer żeby wszystko wróciło do normy. (zaznaczam że nie zawsze lecz CZASAMI zostaje ta nieśmiertelność a czasami nie, nie wiem od czego to jest zależne)

Nick na serwerze: sheen

Dziękuje, wejdzie w kolejnym update

• Like 1

• Właściciel

Dziękujemy Wam bardzo za uczestnictwo w BETA testach

@cichy [csc] 2 miesiące SVIP

@sheen [CSC] 2 miesiące SVIP

@zyzo @Ashen @Qubek 3 tygodnie SVIP

@Mahesvara @KeiZ 2 tygodnie SVIP

Zapraszam po odbiór na PW do 29.08.2021r. 23:59

• Uwielbiam 4

• -_- zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności