..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Imię : JonathanNick: GramBezButowWiek : 27 wiosenekZnajomość AMXX[(1/10) : 8/10Mikrofon(tak/nie) : Oczywiście że tak.Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : Nie może w późniejszym czasie pierwszą w sumie mógł bym zapłacić.Steam/NS : NSKontakt:: gg: 36827633 skype: johny1745Dlaczego ty? :: Hmmm... no więc tak : Miałem nie raz admina, jestem kulturalny, umiem się dobrze bawić, dogaduję się z graczami, nie obrażam(chyba że jest taka potrzeba niektórzy słyszeli) ^.^Ilość godzin przegranych na serwerze : Nie jestem pewien ale na 8k sporo na 45k z 4-5 dni.Link do Reklam : http://elite-zone.pl/topic/87022-cs-classic-cod-mod/http://cs-hax.com/cs-classic-cod-mod-t93486.htmlhttp://cs-szambo.pl/viewtopic.php?p=111692#111692http://holyshit.pl/topic/35049-cs-classic-cod-mod/http://ganjaskill.eu/viewtopic.php?p=38482#38482http://www.tralalala.waw.pl/serwery-counter-strike-f74/ - do zaakceptowaniahttp://cs-fazownia.pl/viewtopic.php?p=11419#11419Liczę na pozytywne rozważenie podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem na TAK - Ogarnięty - reklamy - wiek - Gracze na serwerze już go polubili !!- kilkoro z adminów cod-mod 45k zrezygnowało wiec przyda się admin ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na wielkie TAAAAK!!! Ogarnie na 100%, idzie się z nim dogadać, porozmawiać, jak i pożartować... Jeszcze raz na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na tak. Powody wyżej zostały wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumcia :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No to Jestem na Tak wiek spoko kultura wgl ogarnięty pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na Nie.!Dziś widziałem twoją Kulturę popraw się a zmieni zdanie ;)może grasz 4-5 dni. http://www.gametracker.com/player/GramBezButow/31.186.84.46:27060/ ale to jest tylko 6 godz. (30godz). Na Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zmieniam zdanie na NIE, za dużo spamuje, admin się nie należy, przeczytajcie Jego UB, i 2 stronke podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak najbardziej tak.Pan dosłownie na to stanowisko, ogarnięty, da się porozmawiać, pożartować, gra bez butów, przyjazny, pomocny, miły.. Ogarnie na 100%!3x TAK ODE MNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ikillyou oh... no widzisz przeczytaj jeszcze raz podanie I popytaj sie nie wiem nuppo że jednak grałem więcej niz tam jest napisane. Byc moze zostalo to zresetowane bo długo nie siedzialem Pozdrawiam i kultura ? heh staryy... czekam na opinie innych ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na WIELKIE TAK ! ! ! Powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ikillyou, masz admina i kozaczysz. kolego każdy się może zdenerwować jak go 6 raz pod rząd zabiją więc wiesz a jak Gram Bez Botów napiszesz na say Admin Kultura to przeprosi !! wiem bo już to przerabiałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No widzisz może był jakiś reste. Niestety ja cię nie widziałem . Schabusss , Sorki ale nie było cię wtedy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na tak, powody:-Wiek,-Ogarnięty gracz,-Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ikillyou to ja cię przepraszam byłem. nie zawsze się ujawniam bardzo często jestem na innych nickach i kontroluje adminów ! i potem jak coś źle zrobią piszę skargę ! i tobie akurat powinienem skargę napisać bo jako admin jesteś AFK/ Nie ogarniasz say Admina co chwile spamujesz bindem " Widzisz czitera pisz na U@" a uwierz mi gracze sami piszą jak tylko coś im się nie spodoba. Ale Dobra koniec tematu bo to jest podanie a nie miejsce do rozstrzygania czy jesteś dobrym czy złym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ikillyou, grambezbutów gra tyle ile ja, około 3 tygodni na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wielkie tak -Fajnie się z tobą gra-Ogarniesz-Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na NIE reklamowałeś server !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 reklamowałem ? Po 1 nie ja po 2 pokaż gdzie jakis wycinek z konsoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Post do Usunięcia! ;d Przypadkowe spamowanie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Oppa Miodzia, Składaj najwyżej jest za to warn, jeśli Ci to zrobi przyjemność. NaViGaTiOn, Gdzie on reklamował serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 prosze części wycinków jak dawali ci gg:*DEAD* Dobranoc Kochanie : tu wyslijcie IP 40671527 ]Blake : 1133952*SPEC* No Wh Style$ || Kolorowy ? : 39208225!!*DEAD* DIABEL : 4126556ich było jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A gdzie ja ? :DGdzie tu ja jestem się pytam. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 NaViGaTiOn, Hmmm ja tu widze tylko numery gg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 NO właśnie dawali gg a on im dawał IP to nie jest reklama?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 NaViGaTiOn, Właśnie NaViGatTiOn, ma rację, z tego co wiem byłem na serwie, i NaVi chyba nie zauważył, ale jeszcze GramBezButów wcisną kilkakrotnie binda z reklamą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi