kzn 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nick: KenZ Wiek: 16 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1078239 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie Powód bana: Nieumiejętna gra po stronie CT Od kiedy masz bana: 3 miesiac duzo czasu juz mam tego perma i chcial bym ub 7 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nie wiem ile razy mam ci to tłumaczyć, że nie dostaniesz UB na CT w najbliższym czasie. Poczekaj trochę pograj na serwerze bo ostatnio twoja aktywność na serwerze jest nikła, pokaż że w końcu ban cię czegoś nauczył a nie po tygodniu dostaniesz kolejnego perma, na tą chwilę odrzucam. 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi