[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Serwerownia ma coraz więcej użytkowników. Codziennie przybywa więcej ludzi. Coraz więcej ludzi składa podania. Jak każdy wie nasza serwerownia posiada pięć serwerów. W tym jeden głosowy i cztery counter-strike. Ostatnio odszedł od nas wierny Global Moderator Skrillex. Każdy był pełen podziwu, ponieważ starał się i to bardzo. Czekał niecierpliwie na awanse do następnych rang. Niektórzy dostali awans z rangi na rangę np. Krypton stał się z Junior Admina na Administratora. Bardzo wszyscy gratulujemy. Dużo osób się stara. To na tyle jak na razie. Mam nadzieję, że podoba się. To moja pierwsza gazetka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Krótka i nawet fajnie się czytało niedługo ja coś uszykuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 O to chodzi. Krótko, zwięźle i na temat Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajne, krótkie, przyda się nowym użytkownikom, którzy chcą się dowiedzieć coś o forum. Czekamy na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 no ciekawa notka ) przyda sie tym którzy np długo nie byli na forum i chca sie dowiedziec co ciekawego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajna tylko mogłeś to bardziej graficznie i optycznie zrobić ja też jak będę miał nowego kompa napiszę gazetkę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Tak samo jak koledzy/koleżanki wyżej, krótko, zwięźle i na temat ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Krótko , Zwięzle i o forum. Proponuje napisac o nowym przepisie o UNban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Krótko ale fajnie się czyta.Dobrze ci to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ostatnio odszedł od nas wierny Global Moderator Skrillex. Każdy był pełen podziwu, ponieważ starał się i to bardzo. Czekał niecierpliwie na awanse do następnych rangNie odszedłem to po primo Po secundo nie czekałem niecierpliwie na awans tylko robiłem swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Skrillex, nie odszedłeś ? To co składasz podanie na Moderatora u Stępienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi