Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Witam, proponuje spotkanie ludzi z tego forum Jako ze wszyscy sa z calej Polski, dlatego proponuje spotkanie w Warszawie, zeby kazdy mial mniej wiecej taka sama droge ogarniemy jakis tani nocleg i oczywiscie wylecimy na miasto, napijemy sie czegos, poznamy sie , pogadamy, mysle ze to w miare dobry pomysl co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jak najbardziej za:D Warszawskie kluby,dupeczki maxy i te sprawy^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No tak^ ^Tylko że na forum jest 3/4 osób niepełnoletnich i połowa z dalekich regionów. Ja sam mam 16 lat (10 maja), więc dla mnie idiotyczny pomysł na tak małą sieć. I kto będzie odpowiadał za "nas"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No jak to kto ? ja mam 21 lat nie musimy leciec do klubu od razu bo raczej tych mlodszych nie wpuszcza no ale jakis bar czy cos takiego jak najbardziej na TAK, a jesli to tez rowniez nie no to jakis plener, znam miejsce nad Wisla takze jesli chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja proponuje,żeby zgłaszały się osoby chętne tutaj,piszcie kto chciałby jechać. Osoby powyżej 16 roku życia mogą jechać za zgodą dorosłych.Osoby młodsze muszą niestety mieć opiekunów.Jeżeli mielibyśmy jechać w plener do proponuję nad jakieś jezioro,domki lub namiot.Ja jadę z okolic Konina więc mogę zebrać osoby z Kujawsko-Pomorskiego i osoby po drodze do Warszawy i z okolic Warszawy(czytaj.Ciechanów,Łomianki itp).Jezeli będę jechał to swoim megane grandtour albo bmw ojca.Jezeli megane to mogę zabrać 6 osób,a jeżeli betą to 4 z dużymi bagażami bo oba samochody dysponują sporym bagażnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 dobry pomysł, najlepiej w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Proponuję termin gdzieś w połowie lipca^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja raczej nie będę mogła . ;/ Mam dopiero 13 lat I nie wiem czy mi rodzice pozwolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Fajny pomysł, ale czy taki leniwy siwy by pojechał aż do warszawy ? A może w rzeszowie ? to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja też mam troszke daleko, ale zobaczymy co da sie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Siwy jak chcesz to mogę Cię zabrać Jeżeli Cię na paliwo będzie stac of course^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Lala Ciebie też mogę zabrać bo jeżeli bym wpadł po Siwego to do Ciebie mam A4 więc szybko się śmignie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobry pomysł ja bym pewnie nie mogl ale dla tych co moga i chca to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Mam kupić bilety w dwie strony warte koło 300-400 złotych żeby tylko pojechać do Warszawy i spotkać się z ludźmi z sieci? Nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No dobra dlatego napisalem ze w Warszawie zeby kazdy mial mniej wiecej taka sama droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 maV. to gdzie ty mieszkasz w iraku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Mav ty masz ze 200km do Warszawy, a nie 2000 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja może pojadę mieszkam w małopolsce ale moge brata wziąść co ma 21lat i z nim pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Mav ja mogę Cię zabrać.Napisałem,że jadę z okolic konina,a ty jestes z konina więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 I tak mieszkam w Iraku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Zobacz co napisałem post@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja i tak nie mam zamiaru jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja bym pojechał ale od Zamoscia do Warszawy w ch*j drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Haha no chyba tam mieszkasz wiec jak Panowie, kto bylby za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja jestem za na 100 pro:D Warszawę zawsze przyjemnie odwiedzić,a akurat mam rodzinę to sobie jeszcze z dwa tygodnie zostanę,a co do maV to i tak tanie bilety masz z Iraku do Wawy^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi