Diablox9 505 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja mieszkam w Francji 2k KM , wiec odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf. 0 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja mam 15 lat i jedyne co mi staje na drodze to to ze ja do warszawy mam jakies 500 moze wiecej km. jestem az z nad moza baltyckiego. dla tych starszych co maja blisko i moga jechac to spoko fajny pomysł dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No ja niewiem, jestem natural ponieważ około 5/7 ( W tym nasz ulubiony H@ Buźka ) osób ma więcej niż 18 lat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Fajna sprawa . Tylko by pewnie nikt nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Słuchajcie,czekamy na wypowiedzi osób które są chętne i przyjadą,komentarze typu"ja nie pojadę ale fajnie będzie,że się spotkamy" są zwykłym spamem^^Ja napisałem wyraźnie,że 4 lub 6 osob mogę zabrać i nawet po nie przyjechać bo to nie jest dla mnie problem tylko wiek wymagany to 16 lat.Jezeli sie nie spotkamy to pozostanie nam zabawa na ts w cs'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dlatego iz zalozylem temat , przyjade na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 MI brakuje trosze a nie chce mi sie do warszawy jechac bo za bilet jak za nocleg zapłace a piwo nawet nie pełnoletni pic moze czemu nie 1/2 piwa i kimcia starsi mogą wiecej a dziku jak ktos bd chciał wypic to ruszy do monopola a niepełnoletni bd mieli sprawe z głowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 jak ogarniecie to wpadnę, mam blisko więc nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ogarnijcie to że wy macie blisko do Warszawy, ja bym musiał ze 300km zapierdala*, mnie nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dobra ale chodzi o to ze wszyscy sa porozrzucani po calej Polsce, dojazd do Wawy jest dobry, to bedzie najbardziej sprawiedliwe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi