rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nick : CiemuchLink do SSów : Szukałem ss'ów , ale nie ma w cs strike, ani w cs strike polish.Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Ciemuch[AMXBans] Reason : ' AB '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 701660405 '[AMXBans] Your IP : ' 83.27.248.250 '[AMXBans] ======================================= Serwer :Cod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ty już miałeś robione screeny, nie wstawiłeś a w dodatku byłeś banowany za no recoil. To było przed "resetem" AMX BANS, i bany się pousuwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 bana dostalem przed chwila ... screeny za tamtego byly wstawiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie było wstawionych screenów, można zobaczyć do archiwum. Nie ma twoich screenów i prośby o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 chyba sobie zarty robisz .. moje UB bylo skladane i screeny byly, jak chcesz to ci nawet tutaj je wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Skarga ze screenami była, ale prośby o UB i UB nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 to nie wiem jak patrzysz .. bo ja jakoś pamiętam ze składałem Temat o UB w którym były tam screeny, wycinek z konsoli .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie było, a o UB zadecyduje H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 a jest jakieś demko na mnie ? a prośba o ub była pamiętam jak screeny z mapy cs assult wstawiałem. Mam je nawet zapisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pisałeś ze nie masz ss.A screeny wstawiales ale razem ze skargą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ss'y mam ale z tego poprzedniego BANA . Skargę wstawiałem na ciebie, ale ty mi napisałeś pod tematem żebym prosił o UB a nie się skarżył. Założyłem wówczas temat "Prośba o UB" i tam było wszystko , tylko SS nie chciało mi wkleić w temacie, to dałem je pod nim. Tak to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobra mój błąd, ale nikt ci UB nie dawał + wchodziles 2x na aktywnym i złapałeś 2 permy.Poczekamy na H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey696 1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Każdy się może pomylić. Jak wchodziłem na aktywnym przed resetem serwa , to będzie to jakoś szczególnie brane pod uwagę ? Zależy mi na tym UB, a też niepotrzebnie grałem po tym jak chyciłem na początku tego bana. Popełniłem błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Popelniles blad to teraz nie bedziesz gral proste. // Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi