Podcieracz 0 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 sorki ale nie wiem co sie tu pisze Server # 67 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Podcieracz [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 346982456 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.222.57.116 ' [AMXBans] ======================================= LINK DO SCREENOW: http://speedy.sh/ecCya/Desktop.rar i prosilbym, zeby admin (nie wiem ktory mnie tam zbanowal) przyjrzal sie dluzej niz kawalek jednej rundy zanim mnie zbanuje, bo czasami zdarzy sie tak, ze na farcie kogos tam ubije i sie wydaje, ze cos mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 czyste ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi