groszek. 3 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Imię : MarcinNick: groszek.Wiek : 17Znajomość AMXX[(1/10) : 6Mikrofon(tak/nie) : nie(chcę się wyposarzyć )Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : taak (jeśli można płacić sms)Steam/NS : Steam Kontakt:: 33832018Dlaczego ty? :: Czesto gram na serwerze zauważyłem że z rana prawie w ogóle nie ma adminów , i mógłbym ogarnąć z rana Ilość godzin przegranych na serwerze : Co do ilości spędzonych godzin na serwerze nie jestem pewien Link do Reklam : jako takich teraz nie mam lecz dostarcze w terminie pożniejszym w dziale Reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na nie ! - Brak Reklam - czas na serwerze mówi sam za siebie !! http://www.gametracker.com/player/groszek./31.186.84.46:27060/- maxx ogarnięty tylko 6/10- konto tylko do podania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na nie, powody:-Brak reklam,-Konto dla podania,-Mało przegranych godzin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem na Nie , powody Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ja jestem na nie , brak reklam i mało czasu grasz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem na nie, powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jaja sobie robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi