Krzysiu 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam. Chcę zaproponować plugin na święta śnieżkowe kule zamiast granatów.CVAR'y: snowballs_on - włącza/wyłącza plugin snowballs_trail - włącza/wyłącza wstęgę za kulą snowballs_rendering - włącza/wyłącza glow Download:http://www.speedyshare.com/Bapbz/sniezne-kule.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 oo mi sie pomysł podoba ;d tak zimowo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Coś w stylu ziemniaka, moim zdaniem te śnieżki, czapeczki i śnieg wystarczą do świątecznego klimatu na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Śnieżki zamiast granatów, hmm bardzo dobry pomysł jestem za ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 sn0wy`, dokładnie ! gdybym chciał to w moim poście o dodanie świątecznych pluginów bym tą śnieżkę dał ale mi się to nie podoba ! jak to opisał sn0wy` coś w stylu ziemniaczka ! + ten plugin czasami powoduje ze śnieżka sama wylatuje ! oraz spowalnia lot HE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Na nie. Właśnie mi też się to kojarzy z ziemniakiem. Śnieg i czapki wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
****[nO.1]**** 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Podoba mi się . Jednak do tego wgrałbym : Świąteczne RSCzapki (Niebieskie dla CT , czerwone dla TT ) Zamiast C4 to choinkę Oraz mapkędedust2_hristmas czy coś takiego - nie pamiętam dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Śnieg fajny c4 tez bardzo fajne RS'y tez moga byc zle sniezki niepotrzebne 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 włączmy śnieg/czapki/choinkę i jazda i muzyczke "last christmas "Wham ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Bardzo dobry pomysł .Jak święta to na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Śnieżek nie dodam.Będzie śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi