Fixer 7 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: Fixer.? 3. Imię: Dominik 4. Wiek: 17 5. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Jak tylko będą fundusze to tak 8. Czas spędzony na forum: Trochę jest. 9. Opisać siebie: Jestem co najważniejsze ogarnięty. Piszę poprawnie po Polsku. Słucham rapu oraz oglądam mangi i anime Oczywiście co najważniejsze jestem przyjaźnie nastawiony do innych :] 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Spodobał mi się serwer oraz ludzie. 11. Linki do reklam: Zrobię. Obiecuje 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeśli to widać to od razu ban a ja nie to ss. -Gdy ktoś nadużywa micro; Kick jako upomnienie, a potem ban na godz. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie potem kick a jeśli nadal będzie to robił to ban. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jestem na TAK,widzę Cie na serwerze,ogarniasz,masz steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Rowniez jestem na tak: -amx -wiek -steam -coraz czescie na serwerze -zrob tylko reklamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Na TAK Wszystkie wymagania sa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Na Tak. -często na serverze -amx -steam -mikro -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No nie masz tak mało h na serwieTAK- wymagania spełnioneTylko te reklamy zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giani 1 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No to pozostało zrobić tylko reklamy i składka musi być. Ale nie mam do Ciebie jako takich zastrzeżeń jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 niecałe 5 h na serwerze... Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Napisz podanie jak wbijesz wymagane godzinyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi