Famas 114 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 REDAKTOR:FAMAS GOŚĆ:BLIP^ Famas Witaj Blip^ przedstaw się nam wszystkim,powiedz kilka słów o sobie:)Blip^Witam. Mam na imie Marcin jestem z Legionowa pod Warszawą, ale wiekszość tygodnia spędzam w WWA w szkole w której ucze się zawodu trudnego kucharza Famas Strzelam,że Twoim marzeniem jest otworzenie własnej restauracji Blip^ Celnie strzelasz, szkoda że tak dobrze nie trafiasz grając w cs'a Famas Już Ci mówiłem,nowa myszka nowy cfg ale na Ciebie i tak wystarczy:DTeraz są matury więc pewnie masz trzy dni wolnego,w sumie to już dwa,jak zamierzasz wykorzystać ten czas wolny? Blip^ Po pierwsze będę cię cisnął w cs'a a reszta to plan bliżej nie określony. Żyje chwiląFamas Lubisz Warszawę?Jezeli tak to za co?Bo ja to miasto po prostu kocham Blip^ Są cienie i blaski, ale raczej tak. Czemu? Wszędzie bilsko tzn. Tak na prawde każdy sklep jaki bym chciał znaleźć tam jest, warszawskie kluby, puby, bary, niby wielkie miasto a w plener też blisko np. Nas wisłe na piwko można wyskoczyć. A teraz czemu nie? Tłok, wszędzie kamery, inwigilacja, wszędzie policja.Się rozpisałemFamas Jak wiadomo w najbliższym czasie na cs-classic pojawi sie nowy serwer,opowiedz nam o nim Blip^ HeheszkiPojawi się serwer BF2 [72 odznaki] + Knife mod z unikalnymi modelamiNie wiem co więcej mogę powiedziec o tym serwerze, jak powstanie to ludzie sami zobacząFamas Jakiej muzyki lubisz słuchać? Blip^ Głównie RAP, ale równiesz czasem reggae i dubstep.Famas Grasz na de_dust2 idziesz galą z m4+he+flashbang,widzisz 3tt co robisz? Blip^ Hmm... Cofam się He, fb, fb i bije lub 2 opcja dostaje hs i padam od razu Famas Znajac Ciebie to ta druga opcja bardziej prawdopodobna:DJesteś na forum już dość długo masz stanowisko j@,powiedz nam jak sobie radzisz ogarnianie tego wszystkiego,masz szkołę itp,a tu trzeba jeszce forum ogarniac Blip^ Forum ogarniam od czasu do czasu, ale tak gruntownie tzn. Sprawdzam dokładnie każdy dział i zamykam wszystkie niezamknięte tematy, daje warny itp. A na codzień powinni zajmować się tym moderatorzy Famas Myślisz może o załozeniu własnej sieci w przyszłości? Blip^ Nie myślałem nad tym, ale nigdy nie wykluczam takiej ewentualności.Famas Co sądzisz o cs-classic,jest coś co może chciałbyś zmienić,dodać? Blip^ Dodać to na pewno serwerek BF2 , a co do zmian to na pewno chciał bym aby frekfencja na forum została poprawiona ponieważ serwery full a na forum pustki.Famas Cieszmy się tym,że serwery są pełne:)Jest może jeszcze cos co chciałbyś nam dodać od siebie? Blip^ "Dodać od siebie" ? Tzn. ? co masz na myśli? Famas Może jakieś pozdrowienia albo inne heheszki? Blip^ Emmm... Chciał bym pozdrowić babcie która na pewno będzie dumna gdy przeczyta ten wywiad , Fante (Magda), Famasa (Marcel), PLNY lala (Agata), dziku/Pasze i inne heheszki i jeszcze wszystkich adminów ffa i reszte forumFamas Aj heheszku:DDziękuje bardzo za wywiad.Jak otworzysz restauracje to liczę na żabie udka:D Blip^ no spoko spoko, ale hajs ma sie zgadzać Famas Hajs zawsze się zgadza heheszki:D 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 O widzisz, wiesz kogo pozdrawiac:) wywiad ciekawy, LAJK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no, dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobry wywiad , nigdy nikt mnie nie pozdrawia :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 hehe dobry wywiad "-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Gumiś rób tak jak ja, edytuj post i dopisujesz siebie :DHeheszki ania nie ma na imię ania :/ Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Heheszki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 siwuch grejt heheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 fajny wywiad masz lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 lajk ;d fajny wywiad P.S Blipu , a twoja babcia ma konto na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Fajny wywiad, heheszki ;d @EDIT Dodaj kolorki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf. 0 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Spoczko wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A co ja gej zeby kolorki dodawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Foch, mnie nie pozdrowiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 @upHeheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilet 0 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Świetyny wywiad gratulacje;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Heheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi