ExTr3m 17 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Mam propozycje paru klas jakie bym widział na cod modzie: Nazwa: Gliniarz Opis: Dostaje Nove +15 dmg, szybki, ciche kroki, ammo za fraga Bronie: Nova + usp/glock Statystyki: HP:10 | INT: 0| WYT:0 | KON:30 Typ: Premium Nazwa:Pistoleciarz/el pistolero/ hitman Opis: Posiada dostęp do menu z pistoletami <- w menu znajduje się każdy pistolet bez wyjątku, z pistoletu ma 1/8 na insta (od 50 lvl 1/7, od 100lvl 1/5), ammo za fraga, brak widocznosci na radarze Bronie: pistolety Statystyki: HP:20 | INT: 0| WYT:0 | KON:10 Typ: Zwykła / Premium <- obojętnie Nazwa: Jerem Opis: Dostaje double jumpa, ammo za fraga, 1/10 insta killa z broni, 5 hp za fraga zwykłego, 10 hp za zabicie hs Bronie: p90 / tec9 Statystyki: HP: 20| INT:0 | WYT:15 | KON:5 Typ: Premium P.S ---> czekam na śmieszków i krytykę. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Godzinę temu, ExTr3m napisał: Nazwa: Gliniarz Opis: Dostaje Nove +15 dmg, szybki, ciche kroki, ammo za fraga Bronie: Nova + usp/glock Statystyki: HP:10 | INT: 0| WYT:0 | KON:30 Typ: Premium Klasa fajna i raczej by się przyjęła. Godzinę temu, ExTr3m napisał: Nazwa:Pistoleciarz/el pistolero/ hitman Opis: Posiada dostęp do menu z pistoletami <- w menu znajduje się każdy pistolet bez wyjątku, z pistoletu ma 1/8 na insta (od 50 lvl 1/7, od 100lvl 1/5), ammo za fraga, brak widocznosci na radarze Bronie: pistolety Statystyki: HP:20 | INT: 0| WYT:0 | KON:10 Typ: Zwykła / Premium <- obojętnie Klasa raczej była by za op zaczął bym od 1/11 i na 100 lvl dał bym to 1/8 bo 1/5 za często by siadało. Godzinę temu, ExTr3m napisał: Nazwa: Jerem Opis: Dostaje double jumpa, ammo za fraga, 1/10 insta killa z broni, 5 hp za fraga zwykłego, 10 hp za zabicie hs Bronie: p90 / tec9 Statystyki: HP: 20| INT:0 | WYT:15 | KON:5 Typ: Premium Jak dla mnie ta szansa za duża nawet jak na premium, patrząc, że broń to p90. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTr3m 17 Opublikowano 25 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Biorę pod uwagę to iż, osoba mająca większy lvl mam na myśli 100+ ma hp i wytrzymkr wymaksowane, więc taki pistoleciarz jak napisałem musi mieć szanse z osobą co ma karabiny jakiś tam, druga sprawa ten jerem 1/10 wydaje mi się odpowiednio, gdyż iż masz p90 to jest dobre na blisko, i jak wywalisz taka serię magazynków ma blisko to albo siadzie ci ten insta kill albo zdołasz ubić osobę z większym lvl strzelając w hs, a na daleko z tym p90 to wisz xd druga sprawa jest perk totolotek 1/20 na insta killa, perk bardziej jest na zapchanie niż perk, każdy go wywala gdyż iż ponieważ zanim siadzie ci to 1/20 to zdążysz zabić osobę bronią z zwykłym dmg więc bardziej zapchaj perk niż perk, po za tym 250 hp na takim cod modzie to moim zdaniem za mało żeby r klasa miała 1/15 na insta czy tam 1/20 bo tak jak pisałem wcześniej 250hp komuś ubić to możesz zwykła bronią strzelając w banie xd jestem starym wyjadaczem coda w cs 1,6 i tam takie klasy były ludzie grali i się dobrze bawili przy tym Edytowane 25 Października 2021 przez ExTr3m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEGETA201126 60 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 3 godziny temu, ExTr3m napisał: Nazwa: Gliniarz Opis: Dostaje Nove +15 dmg, szybki, ciche kroki, ammo za fraga Bronie: Nova + usp/glock Statystyki: HP:10 | INT: 0| WYT:0 | KON:30 Typ: Premium Dobry pomysł, zmieniłbym tylko dmg na 3-5(powyżej 100 lvl Nova z +15 dmg mogłaby bić nawet po 34 z samego dodatkowego dmg z perkiem typu Animal power czy dezuli.exe v2). 3 godziny temu, ExTr3m napisał: Nazwa:Pistoleciarz/el pistolero/ hitman Opis: Posiada dostęp do menu z pistoletami <- w menu znajduje się każdy pistolet bez wyjątku, z pistoletu ma 1/8 na insta (od 50 lvl 1/7, od 100lvl 1/5), ammo za fraga, brak widocznosci na radarze Bronie: pistolety Statystyki: HP:20 | INT: 0| WYT:0 | KON:10 Typ: Zwykła / Premium <- obojętnie Na serwerzę jest już klasa el pistolero której dodałbym jedynie dmg w głowę x1.5-1.6. 3 godziny temu, ExTr3m napisał: Nazwa: Jerem Opis: Dostaje double jumpa, ammo za fraga, 1/10 insta killa z broni, 5 hp za fraga zwykłego, 10 hp za zabicie hs Bronie: p90 / tec9 Statystyki: HP: 20| INT:0 | WYT:15 | KON:5 Typ: Premium Takiej szansy na insta killa nie dawałbym do p90, max 1/20. Według mnie insta kill w klasach z karabinami powinien pomagać w zabiciu, a nie uzależniać Klasę od tego czy zabije czy nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 ogólnie klasy z instakillami w pistoletach, albo pm,karabiny to nie przejdzie na takie klasy będą zawsze 2 typy narzekania 1 typ to ci którzy będą padać zawsze w 1-5 strzałach i narzekać że to chyba jest 1/2 a nie np. te 1/10 2 typ to ci co by grali tą klasą i mieli pecha i bili by po 12-20 hitów i nie wchodził im instakill i że 0 dmg dają jak nie wejdzie po czym by zmieniali klasę więc nie ma sensu się bawić w instakille w takich broniach, jak ktoś wbije i będą już 100+lvl to są właśnie też perki które umożliwiają zabijanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeN 14 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 18 godzin temu, ExTr3m napisał: Nazwa:Pistoleciarz/el pistolero/ hitman Opis: Posiada dostęp do menu z pistoletami <- w menu znajduje się każdy pistolet bez wyjątku, z pistoletu ma 1/8 na insta (od 50 lvl 1/7, od 100lvl 1/5), ammo za fraga, brak widocznosci na radarze Bronie: pistolety Statystyki: HP:20 | INT: 0| WYT:0 | KON:10 Typ: Zwykła / Premium <- obojętnie Pierw pisze "osiagniecia" aktualnyam el pist.. wiec jak kogos nie obchodzi to od 3 akapitu xd Aktualnie na tej edycji nie gram, gralem na poprzedniej i jako osoba która od zawsze gralna na serwerze klasa z pistoletami mysle ze moge coś wnieść. Wiec tak grałem poprzednia całą edycje el Pisto,aktualnie jak sie nie mysle ma ona zwiekszony DMG o x1.4(nie mam pewnosci) i nie grało sie tym tragicznie,na spokojnie postrafiłem rywalizować z TOPka serwera 1v1 czy po prostu latac po mapie i zabijac jak leci grajac przez jakies 40h w 2.5tyg? jakos tak wbilem 140lv+(nie pamietam dokladnie) i znajdujac sie w top 7LVL i top 6rankingu w pewnym momecie(zaczynajac edycje 2 tyg pozniej niz pozostali). 2 Lata temu pistole miały x1.8 DMG w ciało i x2 w głowe(klasa była premium) i nie było osoby która jak nia grała by kogos nie zabiła ,klasa była nerfiona co jakis czas az w koncu była wywalona.Przez chyba rok jej nie było jak dobrze pamietam. wróciła stosunkowo niedawno i nadal da sie nia zabijac. Aktulany przelicznik DMG moim zdaniem jest ciut na mały ale nie jest zle. Gra z perkami wyglada tak(gram CZka): Miłośc Tsunami - Bierzesz USp i bijesz po 60-80DMG w ciało Tajemnica Wojskowa 1/5 - krótka seria w typa aby trafic,oslepiony, potem tylko głowa na spokojnie Krytyczne naboje 1/4 - "ku*wa ile to bile z tego pistoletu" mozna leciec przed siebie i tylko stop na 2sec zabic typa Szcześcliwy pocisk 1/8 - malo kiedy siadzie ale czasami siadzie. 1/5 - " ku*wa ile to jest 1/2"? Jest jeszcze perk(nazwy nie pamietam ) który dale CI x2 DMG w Glowe,wystrczy dwa razy trafic i prawie kazdy ginie Tylko kilka OP przykładow jak grałem,moim zdaniem dodawac do el pisto.. coś typu Szczecliwy pocisk przy przeliczniku 1/5 czy Dodatkowy DMG w głowe bedzie całowicie rozwalac banlans bo trzeba myślec tez o tym ze jak dodasz np dodatkowe DMG w głowe (jakby jedna umiejetnosc z perku do klasy) to kiedy zdobedzie jeden z perkow ktore wymieniałem wyżej to bd pistoletem kosił wszystkich na 2-3hity co jest bez senu,klasami trzeba nauczyc sie grac a nie czekac na bufa DMG. PS. minimalny buff DMG z x1.4 na 1.55(ogolny nie HS) miały racje bytu moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 32 minuty temu, MeeN napisał: Pierw pisze "osiagniecia" aktualnyam el pist.. wiec jak kogos nie obchodzi to od 3 akapitu xd Aktualnie na tej edycji nie gram, gralem na poprzedniej i jako osoba która od zawsze gralna na serwerze klasa z pistoletami mysle ze moge coś wnieść. Wiec tak grałem poprzednia całą edycje el Pisto,aktualnie jak sie nie mysle ma ona zwiekszony DMG o x1.4(nie mam pewnosci) i nie grało sie tym tragicznie,na spokojnie postrafiłem rywalizować z TOPka serwera 1v1 czy po prostu latac po mapie i zabijac jak leci grajac przez jakies 40h w 2.5tyg? jakos tak wbilem 140lv+(nie pamietam dokladnie) i znajdujac sie w top 7LVL i top 6rankingu w pewnym momecie(zaczynajac edycje 2 tyg pozniej niz pozostali). 2 Lata temu pistole miały x1.8 DMG w ciało i x2 w głowe(klasa była premium) i nie było osoby która jak nia grała by kogos nie zabiła ,klasa była nerfiona co jakis czas az w koncu była wywalona.Przez chyba rok jej nie było jak dobrze pamietam. wróciła stosunkowo niedawno i nadal da sie nia zabijac. Aktulany przelicznik DMG moim zdaniem jest ciut na mały ale nie jest zle. Gra z perkami wyglada tak(gram CZka): Miłośc Tsunami - Bierzesz USp i bijesz po 60-80DMG w ciało Tajemnica Wojskowa 1/5 - krótka seria w typa aby trafic,oslepiony, potem tylko głowa na spokojnie Krytyczne naboje 1/4 - "ku*wa ile to bile z tego pistoletu" mozna leciec przed siebie i tylko stop na 2sec zabic typa Szcześcliwy pocisk 1/8 - malo kiedy siadzie ale czasami siadzie. 1/5 - " ku*wa ile to jest 1/2"? Jest jeszcze perk(nazwy nie pamietam ) który dale CI x2 DMG w Glowe,wystrczy dwa razy trafic i prawie kazdy ginie Tylko kilka OP przykładow jak grałem,moim zdaniem dodawac do el pisto.. coś typu Szczecliwy pocisk przy przeliczniku 1/5 czy Dodatkowy DMG w głowe bedzie całowicie rozwalac banlans bo trzeba myślec tez o tym ze jak dodasz np dodatkowe DMG w głowe (jakby jedna umiejetnosc z perku do klasy) to kiedy zdobedzie jeden z perkow ktore wymieniałem wyżej to bd pistoletem kosił wszystkich na 2-3hity co jest bez senu,klasami trzeba nauczyc sie grac a nie czekac na bufa DMG. PS. minimalny buff DMG z x1.4 na 1.55(ogolny nie HS) miały racje bytu moim zdaniem Zgadzam się z tobą i to co jest napisane o "El pistolero" to za duży buff jak na tą klasę i przydał by się jej tyci buff, który zawarłem w moim innym poście. @MeeN jak znajdziesz czas to możesz go przeczytać i wypowiedzieć się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Jedynie o klasie Gliniarz można pomyśleć żeby weszła jako nowa klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi