Hentai Bez Kitu 0 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Nick:Hentai [csc] Wycinek z konsoli(bez IP)*:[Little Anti-Cheat 1.6.1] Bhop Detected Serwer:145.239.23.158:27015 Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:40562362&advType=steamid&Submit Dostałem bana za nic, nie używam skryptów na Bhopa ani nic podobnego mam skok na scrollu i czasami bhop sam wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Zacznijmy od tego że nie ma czegoś takiego jak ban za nic zwłaszcza przy wgranym anti-cheacie na serwerze. W Twoim przypadku anti-cheat działa tak że łapie on graczy którzy zrobią minimum 5 perfekcyjnych skoków + 10 perfekcyjnych stref podczas jednego skakania. Niby jest to nic trudnego w końcu mamy skoczka. No, ale nie wiem czy wiesz na serwerze są wyłączone komendy pod bh więc jest to teoretycznie niemożliwe do zrobienia. Obejrzałem demko i patrząc na Twój movement Twoje wcześniejsze próby bh a to co zrobiłeś przed banem to kurde niebo a ziemia i nie był to farcik ani skill. Reasumując ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi