.:eFFecT:. 0 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siema. Jak w temacie, obecnie pełnię rolę Ban Teamu na forum HolySkill.pl , możecie ukarać mnie za reklamę, warnika odrobię.Łapcie passy do konta w AMXBans HS i passy do konta na forum:AMXBans:log: effect , hasło: 14111997 , może chce się ktoś pobawić, pobanować kogoś.Forum:log: .:eFFecT:. , hasło: 14111997 , mam prawa do moderacji do działów Odwołania od Banów, Screenshoty z gry, możecie przenosić tematy, usuwać i tego typu. Możecie się pobawić.Zamieszczam nie w formie reklamy, tylko żebyście mogli coś "nabroić" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 heh dostałem tam perma...Miałem wstawić ss'y ale admin jakiś nie ogar chyba ich nawet nie zrobił, bo nie miałem ich w folderze :DDzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Heh i weź tu teraz daj komuś Admina i Moderatora i mu ufaj.Ps.Już cie zbanowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Zbanowali Cię już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:eFFecT:. 0 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Kto zdążył się pobawić to zdążył , kto nie , ma pecha. Nie ma za co, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi