insiderrr 0 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Nick: 1NSIDER Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły Admin: Michał Ballack Reason: wh Length: permanent. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły Admin: Michał Ballack Reason: wh Length: permanent. Serwer: ★EVENT★ COD 128TR ★Cs-Classic★ Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:626892338&advType=steamid&Submit @Michał Ballack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Zapraszam @Michał Ballack do rozpisania dema na które masz 24h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Mapa: de_island Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:14 -23:02- Frag na graczu Sagal, ewidentnie widać, że nakierowuje celownik na głowę gracza, po czym wychyla i momentalnie strzela, -23:47- Podejrzany znów wychyla na przeciwnika mierząc przy głowie celownikiem przez ścianę, i nwm czy dobrze zauważyłem lub czy to tylko wuna tickrate, ale wydawało mi się, że celownik przeskoczył także lekko na głowę, Mapa: de_bazaar Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:41 -2:20- Podejrzany nie sprawdza reszty bs'a, gdy jego kolega plantuje tylko wcelowuje się tam, gdzie przeciwnik będzie wychylał, dodatkowo przeciwnik stał tam cały czas i nie było możliwości usłyszenia go, -4:38- Celuje przez drewnianą ścianę na głowę wroga, 4:57- Wcelowuje się w przeciwnika, który będzie dopiero wychylał ignorując wroga z prawej, -6:58- Wychodzi wcelowany przez ścianę w głowę przeciwnika i strzela natychmiastowo głowę, -7:22- Kolejne wychylenie na pewniaka na wroga i insta głowa, nwm czy nie ma tu też lekkiego aim-assista, lecz może to też być spowodowane tickeratem, -7:25- Kolejna insta głowa po wcelowaniu się w przejście, z którego wychodzi przeciwnik, -8:13- lekkie zerknięcie w prawo by zorientować się, gdzie są przeciwnicy, -17:40- Oponent dokładnie wie gdzie jest przeciwnik i wychodzi na niego ze speefaierem, mimo że wróg siedizał cały czas cicho -24:22- Kolejny HS z asystą wh, ponieważ straly byl tak szybki, że wróg wychylił tylko do połowy, -26:08- Próba strzału w głowę po nacelowaniu przez ścianę, lecz przeszkodziła mu inna skrzynka, która zasłaniała przeciwnika a mimo to oddał strzał w głowę, -26:11- Strzały idealnie w przeciwnika w granacie dymnym, Mapa: de_inferno Data: 17.11.2021r. Godzina: 23:08 -8:15- Wychylenie i zabicie przeciwnika poprzez nacelowanie na niego przez ścianę, -15:23- Kolejne mierzenie celownikiem przez ścianę na przeciwnika, który ma w dodatku ciche kroki, Mapa: de_inferno2 Data:17.11.2021 Godzina: 23:35 -2:45- Kolejne nacelowanie przez ścianę i lekki aim-assist, -8:34- lekki przeskok celownika, -11:12- Celownik ustawia w obrębie przeciwnika, mimo, że jest to duża odległość i strzela w ułamku sekundy, gdy wychyla, Dodam jeszcze, że zbanowany bardzo dużo stał z początku rund, a jak to się mówi "konfigurował haxy" i było jeszcze parę jego "przeczuć co do pozycji przeciwnika". A po drugie zbanowany ma 1 LVL Steam, muta od Valve i prywatne konto steam. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insiderrr 0 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Michał Ballack napisał: Mapa: de_island Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:14 -23:02- Frag na graczu Sagal, ewidentnie widać, że nakierowuje celownik na głowę gracza, po czym wychyla i momentalnie strzela, -23:47- Podejrzany znów wychyla na przeciwnika mierząc przy głowie celownikiem przez ścianę, i nwm czy dobrze zauważyłem lub czy to tylko wuna tickrate, ale wydawało mi się, że celownik przeskoczył także lekko na głowę, Mapa: de_bazaar Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:41 -2:20- Podejrzany nie sprawdza reszty bs'a, gdy jego kolega plantuje tylko wcelowuje się tam, gdzie przeciwnik będzie wychylał, dodatkowo przeciwnik stał tam cały czas i nie było możliwości usłyszenia go, -4:38- Celuje przez drewnianą ścianę na głowę wroga, 4:57- Wcelowuje się w przeciwnika, który będzie dopiero wychylał ignorując wroga z prawej, -6:58- Wychodzi wcelowany przez ścianę w głowę przeciwnika i strzela natychmiastowo głowę, -7:22- Kolejne wychylenie na pewniaka na wroga i insta głowa, nwm czy nie ma tu też lekkiego aim-assista, lecz może to też być spowodowane tickeratem, -7:25- Kolejna insta głowa po wcelowaniu się w przejście, z którego wychodzi przeciwnik, -8:13- lekkie zerknięcie w prawo by zorientować się, gdzie są przeciwnicy, -17:40- Oponent dokładnie wie gdzie jest przeciwnik i wychodzi na niego ze speefaierem, mimo że wróg siedizał cały czas cicho -24:22- Kolejny HS z asystą wh, ponieważ straly byl tak szybki, że wróg wychylił tylko do połowy, -26:08- Próba strzału w głowę po nacelowaniu przez ścianę, lecz przeszkodziła mu inna skrzynka, która zasłaniała przeciwnika a mimo to oddał strzał w głowę, -26:11- Strzały idealnie w przeciwnika w granacie dymnym, Mapa: de_inferno Data: 17.11.2021r. Godzina: 23:08 -8:15- Wychylenie i zabicie przeciwnika poprzez nacelowanie na niego przez ścianę, -15:23- Kolejne mierzenie celownikiem przez ścianę na przeciwnika, który ma w dodatku ciche kroki, Mapa: de_inferno2 Data:17.11.2021 Godzina: 23:35 -2:45- Kolejne nacelowanie przez ścianę i lekki aim-assist, -8:34- lekki przeskok celownika, -11:12- Celownik ustawia w obrębie przeciwnika, mimo, że jest to duża odległość i strzela w ułamku sekundy, gdy wychyla, Dodam jeszcze, że zbanowany bardzo dużo stał z początku rund, a jak to się mówi "konfigurował haxy" i było jeszcze parę jego "przeczuć co do pozycji przeciwnika". A po drugie zbanowany ma 1 LVL Steam, muta od Valve i prywatne konto steam. konfigurował haxy xD zobacz sobie w logach serwera na czat wtedy co stałem bez ruchu co robiłem a nie farmazony tu pleciesz. Po drugie nie mam 1lv steam tylko 0 - kolejne kłamstwo z twojej strony, mute za zgłaszanie od takich jak ty a konto mogę mieć prywatne bo ty nie masz nic tam do szukania. A jeszcze do insta głów to polecam słuchawki. Edytowane 18 Listopada 2021 przez insiderrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) @insiderrr nie wiem czy wiesz jak to działa ale powinieneś się odwołać do tych akcji a nie tak głupio komentować. Chyba, że taką obrałeś obronę to troche kiepsko. Jeśli to tyle to demko sprawdzę jutro. Obejrzałem demka. Twoja prośba o ub zostaje odrzucona. Tak tylko się zastanawiam jakich słuchawek używasz skoro słyszysz gościa który biega cichutko ^^. Edytowane 19 Listopada 2021 przez DonSalerii 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi