Skocz do zawartości

Odwołanie od bana za wh?!

insiderrr

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 1NSIDER
Wycinek z konsoli(bez IP)*:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły

Admin: Michał Ballack
Reason: wh
Length: permanent.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły

Admin: Michał Ballack
Reason: wh
Length: permanent.

Serwer: ★EVENT★ COD 128TR ★Cs-Classic★ 
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:626892338&advType=steamid&Submit

@Michał Ballack

Mapa: de_island Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:14

-23:02- Frag na graczu Sagal, ewidentnie widać, że nakierowuje celownik na głowę gracza, po czym wychyla i momentalnie strzela,

-23:47- Podejrzany znów wychyla na przeciwnika mierząc przy głowie celownikiem przez ścianę, i nwm czy dobrze zauważyłem lub czy to tylko wuna tickrate, ale wydawało mi się, że celownik przeskoczył także lekko na głowę,

Mapa: de_bazaar Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:41

-2:20- Podejrzany nie sprawdza reszty bs'a, gdy jego kolega plantuje tylko wcelowuje się tam, gdzie przeciwnik będzie wychylał, dodatkowo przeciwnik stał tam cały czas i nie było możliwości usłyszenia go,

-4:38- Celuje przez drewnianą ścianę na głowę wroga,

4:57- Wcelowuje się w przeciwnika, który będzie dopiero wychylał ignorując wroga z prawej,

-6:58- Wychodzi wcelowany przez ścianę w głowę przeciwnika i strzela natychmiastowo głowę,

-7:22- Kolejne wychylenie na pewniaka na wroga i insta głowa, nwm czy nie ma tu też lekkiego aim-assista, lecz może to też być spowodowane tickeratem,

-7:25- Kolejna insta głowa po wcelowaniu się w przejście, z którego wychodzi przeciwnik,

-8:13- lekkie zerknięcie w prawo by zorientować się, gdzie są przeciwnicy,

-17:40- Oponent dokładnie wie gdzie jest przeciwnik i wychodzi na niego ze speefaierem, mimo że wróg siedizał cały czas cicho

-24:22- Kolejny HS z asystą wh, ponieważ straly byl tak szybki, że wróg wychylił tylko do połowy,

-26:08- Próba strzału w głowę po nacelowaniu przez ścianę, lecz przeszkodziła mu inna skrzynka, która zasłaniała przeciwnika a mimo to oddał strzał w głowę,

-26:11- Strzały idealnie w przeciwnika w granacie dymnym,

Mapa: de_inferno Data: 17.11.2021r. Godzina: 23:08

-8:15- Wychylenie i zabicie przeciwnika poprzez nacelowanie na niego przez ścianę,

-15:23- Kolejne mierzenie celownikiem przez ścianę na przeciwnika, który ma w dodatku ciche kroki,

Mapa: de_inferno2 Data:17.11.2021 Godzina: 23:35

-2:45- Kolejne nacelowanie przez ścianę i lekki aim-assist,

-8:34- lekki przeskok celownika,

-11:12- Celownik ustawia w obrębie przeciwnika, mimo, że jest to duża odległość i strzela w ułamku sekundy, gdy wychyla,

Dodam jeszcze, że zbanowany bardzo dużo stał z początku rund, a jak to się mówi "konfigurował haxy" :bw: i było jeszcze parę jego "przeczuć co do pozycji przeciwnika".

A po drugie zbanowany ma 1 LVL Steam, muta od Valve i prywatne konto steam.

• Like 3
  • Zmieszany 1

3 godziny temu, Michał Ballack napisał:

Mapa: de_island Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:14

-23:02- Frag na graczu Sagal, ewidentnie widać, że nakierowuje celownik na głowę gracza, po czym wychyla i momentalnie strzela,

-23:47- Podejrzany znów wychyla na przeciwnika mierząc przy głowie celownikiem przez ścianę, i nwm czy dobrze zauważyłem lub czy to tylko wuna tickrate, ale wydawało mi się, że celownik przeskoczył także lekko na głowę,

Mapa: de_bazaar Data: 17.11.2021r. Godzina: 22:41

-2:20- Podejrzany nie sprawdza reszty bs'a, gdy jego kolega plantuje tylko wcelowuje się tam, gdzie przeciwnik będzie wychylał, dodatkowo przeciwnik stał tam cały czas i nie było możliwości usłyszenia go,

-4:38- Celuje przez drewnianą ścianę na głowę wroga,

4:57- Wcelowuje się w przeciwnika, który będzie dopiero wychylał ignorując wroga z prawej,

-6:58- Wychodzi wcelowany przez ścianę w głowę przeciwnika i strzela natychmiastowo głowę,

-7:22- Kolejne wychylenie na pewniaka na wroga i insta głowa, nwm czy nie ma tu też lekkiego aim-assista, lecz może to też być spowodowane tickeratem,

-7:25- Kolejna insta głowa po wcelowaniu się w przejście, z którego wychodzi przeciwnik,

-8:13- lekkie zerknięcie w prawo by zorientować się, gdzie są przeciwnicy,

-17:40- Oponent dokładnie wie gdzie jest przeciwnik i wychodzi na niego ze speefaierem, mimo że wróg siedizał cały czas cicho

-24:22- Kolejny HS z asystą wh, ponieważ straly byl tak szybki, że wróg wychylił tylko do połowy,

-26:08- Próba strzału w głowę po nacelowaniu przez ścianę, lecz przeszkodziła mu inna skrzynka, która zasłaniała przeciwnika a mimo to oddał strzał w głowę,

-26:11- Strzały idealnie w przeciwnika w granacie dymnym,

Mapa: de_inferno Data: 17.11.2021r. Godzina: 23:08

-8:15- Wychylenie i zabicie przeciwnika poprzez nacelowanie na niego przez ścianę,

-15:23- Kolejne mierzenie celownikiem przez ścianę na przeciwnika, który ma w dodatku ciche kroki,

Mapa: de_inferno2 Data:17.11.2021 Godzina: 23:35

-2:45- Kolejne nacelowanie przez ścianę i lekki aim-assist,

-8:34- lekki przeskok celownika,

-11:12- Celownik ustawia w obrębie przeciwnika, mimo, że jest to duża odległość i strzela w ułamku sekundy, gdy wychyla,

Dodam jeszcze, że zbanowany bardzo dużo stał z początku rund, a jak to się mówi "konfigurował haxy" :bw: i było jeszcze parę jego "przeczuć co do pozycji przeciwnika".

A po drugie zbanowany ma 1 LVL Steam, muta od Valve i prywatne konto steam.

konfigurował haxy xD zobacz sobie w logach serwera na czat wtedy co stałem bez ruchu co robiłem a nie farmazony tu pleciesz. Po drugie nie mam 1lv steam tylko 0 - kolejne kłamstwo z twojej strony, mute za zgłaszanie od takich jak ty a konto mogę mieć prywatne bo ty nie masz nic tam do szukania. A jeszcze do insta głów to polecam słuchawki.

Edytowane przez insiderrr

@insiderrr nie wiem czy wiesz jak to działa ale powinieneś się odwołać do tych akcji a nie tak głupio komentować. Chyba, że taką obrałeś obronę to troche kiepsko. Jeśli to tyle to demko sprawdzę jutro.

Obejrzałem demka. Twoja prośba o ub zostaje odrzucona. Tak tylko się zastanawiam jakich słuchawek używasz skoro słyszysz gościa który biega cichutko ^^. 

Edytowane przez DonSalerii
  • Like 3

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Uwielbiam 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności