arnold 0 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) witam Mam problem z bindami, przed przywróceniem systemu wszystkie bindy działały normalnie. Po powtórnym zainstalowaniu cs`a i zbindowaniu na nowo use-class i use-perk nie działa. VEGETA coś wspominał przez micro o configu ale ja nie bardzo wiem jak to zrobić. Będę wdzięczny jak ktoś pomoże/rozpisze jak to naprawić. w konsoli mam c = use-perk @Mahesvara. no właśnie dlatego musisz zbindować bind c use_perk a nie use-perk właśnie tak binduje i nie działa. Jedyny bind który działa to na zmianę broni. No właśnie o to chodzi żedziałą mi tylko ten jeden na zmianę broni, pozostałę 2 bindy nie działają. próbowałem na inne klawisze dać nie przyniosło to rozwiązania. @-_- wpisuje w konsli bind c use-perk i nie działa. gram już od kilku miesięcy na waszych serwerach a kilka lat wstecz grałem także na 1.6. stało się tak po ponownym zaistalowaniu gry. Wiem jak zbindować skoro wcześniej działało, tylko pytam bo może ktoś wie jak rozwiązać ten problem. jak pisałem już wyżej, działa tylko bind na zmianę broni, na klase i perk nie. próbowałem zbindować na inne klawisze i dalej to samo. Edytowane 30 Listopada 2021 przez arnold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 a jak wpisujesz w konsoli bind "klawisz" <---- tu wpisujesz klawisz pod którym masz binda i co ci wtedy wyskakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior_Bajden 0 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 C=use-perk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 7 godzin temu, arnold napisał: zbindowaniu na nowo use-class i use-perk nie działa Use_Class / Use_Perk* Może wpisywałeś tak jak tutaj, stąd nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) no właśnie dlatego musisz zbindować bind c use_perk a nie use-perk @arnold skoro działa na zmianę broni to i ten musi zależy też od perka jaki masz i po starcie rundy masz zawsze cooldown 5sec na używanie perków i skilli klas a jak patrzysz w konsoli i ci piszę unknown command to zawsze będzie to pisało przy tego typu komendach bo to nie są komendy z csgo typu sv_ cl_ itp Edytowane 29 Listopada 2021 przez Mahesvara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM. 131 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Sprawa zostala wyjasniona juz mu dzialaja bindy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi