FaSeR 32 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 EyO myślałem nad sprawą koszulek naszego forum Czyli: -logo forum(grafików można poprosić o stworzenie loga) -nicka(z przodu lub tyłu) -jakieś dodatki do koszulki piszcie czy jest taka możliwoś każdy gracz forum mógł by zapłacić za taką koszulke nie jestem pewien czy nie było już takiego pomysłu na forum LIKE PROSZE I ODPOWIEDZI O TYM POMYŚLE Mi bardziej chodzi o zarobki -.- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak chcesz koszulki to siadaj i je szyj Dla mnie pomysł do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 na mnie tez pomysl do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Widzę jak ogarniają państwo ^^ Są strony co możesz sb. dać koszulkę z własnym napisem/logo ^^ JA JESTEM NA TAK ! Fajny pomysł^^ like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Nawet dobry pomysł ja bym mogl takie koszulki z nadrukami zalatwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dla mnie taka troche wiocha wyjśc sobie na miasto z koszulką z moim nickiem i cs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 HAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 wyobrazacie sobie moj nick na koszulce? haha dobre by to bylo ,,Long way to hell" pod nickiem ulica na koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Siwy nie hejtuj bo dla mnie to spoko pomysł,koszulki z własnym napisem można już zrobić za około 15 zł lub 20 zł,przy zakupie hurtowym nawet 10 zł sprzedawać można normalnie w sklepiku za około 30,40 zł i kasa idzie na siec.Proste i hajs się zgadza.10 osób kupi to masz około 200 zł zysku,a za 200 zł to postawisz nowy serwer i dobra reklame zrobisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A kto by te koszulki kupił ? i jeszcze w nich chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf. 0 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Nie wiem jak wy ale ja bym nie podszedł zagadac do dziewczyn z koszulką cs-classic i nickiem Smerf. troche wiocha. (bez obrazy dla sieci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja jestem na TAK bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Koszulek mozna kupic ale nie trzeba iej chodzić jak nie chcesz jak na serwie ptytalem o koszulki serwa to pytali sie gdzie kupic i za ile i tak jak napisał Famas mozna dobrze zarobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A kto będzie te koszulki "szył"?Bo skoro mówicie że za 10 koszulek zyskam dla sieci 200 zł to chyba za darmo będe miał te koszulki Chyba że koszulki będę sprzedawał za 40/ 50zł to wtedy może dam rady uzbierać 200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 I oto chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 O co ?Oto że sam mam je szyć czy oto że koszulki mają być za 40/50 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Karol zamawiasz na allegro koszulki z napisem-nickiem osoby która chce ją nabyć+z logiem cs-classic lub napisem,taka koszulka kosztuje 20 zł i sprzedajesz ją za 40 z czego 20 zł zostaje dla Ciebie na siec od jednej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A co ja napisałem?I zresztą tego typu koszulki to "chinole" które po chwili się rozwalą i wtedy będzie spam na GG/PW/Skype że oszukałem dane osoby/ Mi chodzi o jakieś porządne "firmy", a nie allegro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Przecież można znaleźć takową firmę i podpisać z nią kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A niektórzy to nie potrafią myśleć i są pełnoletni... oprócz kontraktu musisz na pewno coś im zapłacić, bo przecież nic nie jest za darmo. Logiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Spokojnie ty pieniądzy z Iraku nie będziesz musiał/a wysyłać Ja mogę się wszystkim zająć,jak Karol bedziesz chciał to napisz do mnie na priv lub gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Kontrakt z hurtownią mozna podpisać ale zapłacić napewno za te koszulki trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No to jest logiczne bo przecież koszulek za darmo nikt nie da.Dlatego najpierw proponuję zrobić "spis" kto by takową koszulkę chciał nabyć,jezeli na początek będzie około 15 osób to ja mogę dogadać się z firmą,kupić owe koszulki po cenie hurtowej,wyłożyć hajs i później wyślę Karolowi albo sam zajmę się wysyłką,a kasa będzie szła na sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 To się robi w spam, najlepiej piszcie czy jesteście na NIE/TAK i dlaczego. Dla mnie pomysł do bani, 2-3 osoby by kupiły koszulki i koniec.. Jak chcecie wesprzeć serwer to, SMS/przelew i jest kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja jestem na tak. Siwy nikt ci za darmo serwera nie wesprze, ludzie mają inne wydatki. Ale jak coś się w zamian dostaje to już inna gadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi