NarestoN 17 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 1.Twój Nick: NarestoN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sna1per (admin) 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 2013.08.05 godzina 20:38 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV jest, proszę o wzięcie nagrania. 6.Opis sytuacji: No a więc na mapie... zm_2day_2 siedziałem w kampie z innymi osobami było ich z 5. Zombi wchodziło wchodziło.. Atakowaliśmy zombie, lecz one nadal żyły, i ja pierwszy zostałem zarażony. Z racji tego, że w kampie było 5 osób nie licząc mnie nie dałem rady. Wcisnąłem M 2 i 2 (szalone zombi) i pozarażałem. Jeśli nie wierzycie to HLTV jest. Proszę o upomnienie administratora, by więcej nie popełniał tego błędu. Bana nie zdejmujcie bo tylko 30minut. Przez żadną ścianę nie zaraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Widzę ,że nie doinformowany jesteś : BANY DO 3H NIE PODLEGAJĄ SKARDZE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Bany do 3h nie podlegaja skardze. Przeczytaj regulamin który pisał kolega " Blip" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tak czy siak, proszę aby nie popełniono więcej takiego błędu. "Bany do 3h nie podlegaja skardze" Skoro tak, skarga odwołana, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jeja... To nie jest błąd nie umiesz czytać ? nie wolno zarażać przez sciany ;] jak nie bedziesz to bana nie dostaniesz proste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 to się nazywa inaczej SKAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi